ללא נושא

behappy

New member
ללא נושא

כמו שסיפרת לי: אתה יכול לשבת שבוע מול ויטראז' של אור וצבע ליהנות מהקרניים הנשברות ולא לגעת בזכוכית. אני זקוקה לנוכחות. לגשם ולשמש. לצבעי עיניים משתנים, לכתמים שמבחינים בהם רק ממבט קרוב מאוד אל גוף, לחיבוק של האוויר הפתוח. זה העידן שבו עצים שנופלים באמצע היער בחושך נשמעים היטב גם פה, בעיר העקשנית הזו שטלפיה ארוכות כמו קרני אור שבורות ומתוקות מהר המוריה. אני מחלקת את הקשב שלי במנות קטנות מוצאת משמעויות וחיצים מכוונים בכלום בהתמתחות האיטית מתוך השינה. האגן נשאר יציב והשבירות והכמיהה והטירוף- שלושתם דוממים. זהו לא מוות: זה סוף האביב של השנה הזו. מ-9/6/2005: דברים גדולים יגיעו, אני יודעת. לאט לאט. אל תוותרי על שבתוכך, אם תוותרי תמותי בסוף מתחת לפסי הרכבת של חייך. אותם פסים שבנית וסללת כדי לדהור בהם מול שקיעה וקיץ וגשם. קיץ. תחילת הקיץ. ירושלים שוב מנומנמת, נחה, משתטחת. "רק הרוח בעשב הירוק הגבוה הטל הקפוא על עץ שבור נולדתי לאהוב קסם" (ניק דרייק. ואל תהרגו אותי שתרגמתי)

talupa

New member
כן- בסוף האביב אני יודעת מה יהיה לי-

הרפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

talupa

New member
הלוואי!

כרגע אני גם חולה וגם על הרפס... בעעעעעעעעעעעעעע

talupa

New member
את באה היום הביתה?אמא היום דווקא נשארת.תבואי!

behappy

New member
טוב../images/Emo23.gifאני אשתדל. מתה עליך ג'וקית קטנה שלי!!!

talupa

New member
מיאו!

זה שם החיבה שלי מעכשיו? ג'וקית? למה? לא פייר!!!!! ודרך אגב אני חולה ויש לי הרפס גדול גדול ויש לי פריחה בידיים :(

דוVשה

New member
אמרתי לך היום,

שהייתי צריכה לסגור את מה שכתבת, פעמיים, אחרי שקראתי כי הגעתי לקטע מסויים שהפחיד אותי ופשוט לא יכולתי לכתוב את התגובה שרציתי. אם תרצי לשמוע את התגובה אז בפון, זה פרטי מידיי. מעבר לזה
ות.

behappy

New member
נכון לא יקפוץ?

יש לי כל כך הרבה להוציא. על אנשים שצוחקים ואני לא מבינה על מה. על אנשים שאני לא יודעת אם להאמין בהם. על אנשים ואנשים ואנשים לפעמים אני חושבת איך "זה" הגן עלי מהעולם. הגן לכאורה, כי לא חייתי ולא הייתי בעולם בכלל, ועכשיו יש לי כל כך הרבה להתמודד. וזה עוד יותר לא פשוט. כי כואבת לי הבטן ואני עייפה ומרוטה מעצבים ומכל התקופה הזו והכלב שלי. לעזאזל!! הכלב שלי שוכב גמור מתחת לשולחן בבית ובקושי אוכל וכשאני נכנסת הביתה במקום לקפוץ עלי וכמעט להפיל אותי משמחה וללקק הוא רק מכשכש קצת בזנב והעיניים שלו מגולגלות קצת למעלה בהבעה כזו של חוסר אונים שאני לא יודעת מה לעשות רק לצעוק לשמים ושלא יקחו לי אותו הוא האח הקטן קטן שלי, זה שתמיד נשאר תינוקי קצת זה שתמיד נשאר. זה ששוכב לידך כשאת חולה בסלון ומפזרת טישואים של שפעת לכל כיוון וזה שהולך אחרייך כשהוא מרגיש שאת עצובה וזה שמסתכל בך במבט שואל ואוהב ותוהה ומבין ביחד, זה שמנג'ס לך כשאת אוכלת ושמשך את הרצועה בכוח להמשיך לטייל, לרחרח עוד שיח, עוד עץ, עוד פינה שהוא לא גילה קודם. אוף. פלפל שלי. אל תיגמר ככה. זה קורע לי את הלב לחתיכות. אותה מצילים. את כולם מצילים. חוץ מאלה שאי אפשר להציל. ולא עושים דיאליזה לכלבים בארץ. ומה שיש לך רק הולך ומחמיר. והכל נדפק פה, הכל מלא כוונות טובות ונדפק. אני לא יכולה שתמות וזה לא שלא חשבתי על היום הזה אבל לא עכשיו ויש לך עוד איזה שש שנים לחיות, למה אתה חולה ככה? (שיתנו חיים למי שרוצה לחיות אותם ולא למי שנלחם בכוח לא לחיות אותם. ועכשיו שקט, לא באמת אמרתי את זה) ואין לי מושג איפה אני הולכת לחיות בעוד שבועיים מהיום ואין לי מושג עם מי ואין לי מושג כבר מה אמיתי ומה לא ואין לי מושג מה הולך לקרות בכל כך הרבה תחומים ומזל שיש את העוגן של העבודה (טפו טפו) ואת האנשים שאני יכולה להאמין בהם ואת עצמי ואת כל מה שאפשר להשען עליו בתקופה הזו ואין לי מושג מה לעשות איתך. אתה מתקשר ומתקשר ואומר המון דברים טובים ואני לא יודעת מה להרגיש בכלל. ואם אני יכולה בכלל להרגיש. ואולי נפגעתי יותר מדי ואולי נפגעתי סתם ואולי זה סתם הפחדים שלי ואולי אני צריכה לעבור הלאה ולשים בצד כל מני אידיאלים ודרישות ורצונות מאחרים ואולי יש לזה סיכוי ואני לא נותנת אותו ואתה כל כך נלחם ואולי אם אתה כל כך נלחם יש על מה להלחם? ואמא אומרת לי להקשיב ללב שלי אבל הלב שלי ממש מרוט עכשיו וקצת ממנו נמצא בבית חולים ודואג לה וקצת ממנו נוסע עם אבא ואמא בכל פעם שהם נוסעים [ונוסעים ונוסעים] לבקר אותה וממנה וקצת ממנו הולך עם אחותי הקטנה וקצת ממנו עם חברים וקצת ממנו עם פלפל וקצת נפגע מכל מני גועל נפש וקצת הרבה מוטרד מכל המסביב ולא נשאר לי מקום. לשום דבר שמצריך להביא דברים מהעומק, להרגיש מהבסיס. אין בסיס עכשיו. יש רק נסיונות להאחז או לצוף, או להשרף. אין לי כוח לזה כבר. אני רוצה בית. אני רוצה שקט.

noosh

New member
../images/Emo10.gif

עשה לי ממש עצוב לקרוא את זה. אוף, לאבד ככה כשרוצים לעזור ולרפא ואי אפשר, וגם אי אפשר להרפות ולתת ללכת כי אי אפשר, כי הוא חלק ממך, מהזכרונות שלך, מההוויה שלך, איך תתני לו ללכת? הוא תמדי שם. וכמה מדהים זה שהם תמיד שם, שהם לא צועקים עלייך ולא לוקחים אותך כמובן מאליו, הם *תמיד* שם כדי לתת לך ולהתרפק ולהיות איתך בשקט ועם כלכך הרבה חום, מה עושים בלי..? ולא יודעת, אני רוצה להוציא אותך מחוסר הודאות הזה ויודעת שאין משהו שאני יכולה לעשות, אז רק, תעזרי בעוגנים שלך, כן? זה משהו, וזה המון, ואני בטוחה שאם תחפשי תמצאי עוד דברים קטנים שיעזרו לך לצלוח את התקופה הזאת של הסערות האלה, ואת הבסיס שלך תנסי למצוא אצלך, כי אם יש מישהו שיש לו בסיס, זו את, זה פשוט שלפעמים המים עמוקים מדי אז לא מרגישים את הקרקעית (מי אמר הידרופוביה ולא קיבל?), אני בטוחה שלנסות לפקוח עיניים במים יראה לך שהיא שם.

למעלה