ללא ספק אורי צבי הבנאדם הכי מלך פה

mikiz123

New member
ללא ספק אורי צבי הבנאדם הכי מלך פה

חחח איך אני אוהב אותך אתה הורג אותי פה

mikiz123

New member
מייק טייסון איפה אתה מתאמן?

ואצל מי? יש מצב לאורי צבי?

BROWN BOMBER

New member
אורי...

איך מתקדם אירגון המתמודד בארץ? באיזו קטגוריית משקל יהיו המתחרים?

BROWN BOMBER

New member
לא שמעת?

עומדים לארגן תכנית ריאליטי כמו בארה"ב שנקראת "המתמודד". 16 מתאגרפים מתמודדים בטורניר על פרס כספי גדול...

Boxline

New member
מי מארגן ?

קודם כל בהצלחה . מי מארגן את זה ? ועוד כמה זמן זה עולה למסכי הטלווויזיה ?

BROWN BOMBER

New member
אורי צבי...

אני לא יודע פרטים בנושא לכן אני מנסה לשאול אותו. אורי מתכנן את זה כבר הרבה זמן ואני לא יודע איפה זה עומד כרגע.

BROWN BOMBER,

אני עובד כרגע קשה מאוד על חברת הפקה שתיקח את הפרוייקט שלי,חברת ההפקה הקודמת לא היתה רצינית דיה לטעמי,חשוב לי שהסדרה תציג את המתאגרפים הישראלים הנהדרים שלנו בשיא הדרם,זה מגיע להם,הכל הולך קשה,אבל כבר עברתי הרבה פעמים את הקטע של "קשה" ואני לא מתכוון לוותר גם הפעם. אני מאמין כי הקב"ה יעזור לי גם הפעם כפי שעזר לי בעבר. ברגע שיהיו לי חדשות בנושא הסדרה,אודיע על כך פה בפורום.עצם העובדה שאתם כותבים על כך בפורום,זה עוזר לי הרבה ונותן לי מוטיבציה להמשיך קדימה. תודה רבה,תמשיכו כך,אתם נהדרים... בברכת שבוע טוב, אורי צבי,

eladי

New member
שרשור הלל לאורי צבי ? ../images/Emo9.gif

אני מצטרף להצדעה.

go man1111

New member
ממה ששמעתי אורי באמת איש מדהים

וגם אני מצטרף לברכות הסתמיות האלה אבל באיזשהו שלב חייבים להחמיא לאיש הזה גם אם לא מכירים אותו אישית <כמוני>

t123t1

New member
מצטרף

בתור משיהו שמכיר אותו אישית והרבה זמן בן אדם זהב משכמו ומעלה

Maceo Baston

New member
טוב בדר"כ אני רק קורא פה ולא מגיב

אבל אני חייב לומר שלא יכולנו לקבל יו"ר איגוד קיקבוקס טוב יותר מאורי ובחור נפלא וגם אני לא מכיר אותו אישית אבל אפשר רק לראות דרך האינטרנט את הגישה שלו והאהבה לענף ולכולם

אם כבר דביקים אז...../images/Emo22.gif

"הזירה" זכתה באיש משכמו ומעלה העונה לשם אורי צבי. למעשה את העגלה שלנו יהיה קשה מאוד לדחוף אילולה אורי צבי את האנרגיות שלי אני שואב מאורי ומרענן טל.... כל עוד הוא איתנו אני יודע שנצליח בכל מה שנעשה. כל הביקורות ההתקפות והקינאה שאנשים מהצד שכנגד הדביקו לו לאחרונה זה משום שהם יודעים היטב שאיש כזה לעולם לא יהיה להם, וזה מציק להם מאווווד. יניב

eladי

New member
ובשביל להיות הוגנים....

אנחנו אוהבים גם אותך יניב
(מתחנף למנהלים
)

../images/Emo6.gifאתה יודע כמה אוייבים יש לי...

חכם יותר כבר אמר... הנלחם בנו מחזק את עצבנו ומחדד את שכלנו וכך מתנגדנו עוזר לנו. יניב

eladי

New member
כן.... יש בזה משהו.

אבל תודה שבכ"ז צריך כמה אנשים נחמדים מסביב (שאפשר להרביץ להם עם חיוך באימונים
).

למעלה