ללא ספק הסידרה הטובה בעולם

daydreamer123

New member
ללא ספק הסידרה הטובה בעולם

היי מה קורה אני חדש פה בפורום כי אני גם צופה חדש של הסידרה ראיתי את הפרק הראשון שזה שודר אז בyes אצל חבר מאז לא ראיתי אף פרק לפני כמה לקחתי את לקחתי את הכול הפרקים של העונה הראשונה ב dvd שיתי מרתון מטורף ואז הבנתי שטעיתי לגבי הסידרה הזו סידרה מדהימה מרגשת מותחת זה מזכיר לי את בוורלי הילס וזה לטובה גמרתי לראות את פרק 27 (את כול העונה ראיתי ביומיים) והחלטתי להוריד את העונה השניה ראיתי עכשיו את פרק 11 פרק 12 יורד עוד כמה דקות ללא ספק העונה השניה לא יורדת מהרמה של העונה ה1 והשיר של הפתיחה לא יוצא לי מהראש

וולקוום! ../images/Emo140.gif

באמת מאיפה יש לך את הדי וי די?? חח כמוני=) הורדתי אתמול איזה 5 פרקים של העונה מהפרק האחרון ופשוט אחרי הפרק עשיתי מרתון מטורף ולא יכולתי להפסיק לראות.. הייתי כל כך במתח לראות מה יקרה שבוע הבא שאמרתי כבר יאללה נראה וזהו! פעם ראשונה שראיתי ת'פרקים לעתיד.. זה קצת מעפאן יענו לראות אחד אחרי השני אין את כל הקטע של לחכות ולצפות אבל חפיף זה אחלההה אני ממשיכה לראות..חח לא אכפת לי! אוסי היא הסדרה אני מסכימה איתך אבל לא בקשר לבוורלי הילס.. בוורלי הילס הייתה ברמה אחת פחות מאוסי לדעתי והסיפוריים לא היו כ-אלה מעניינים...לאיודעת, זאת דעתי! *ברוכה הבאה!

daydreamer123

New member
את הדיוידי קניתי ב...

לייזר דיסק בהרצליה פיתוח ובקשר לקטע עם בוורלי אני מסכים איתך שאוסי יותר טובה... אבל ניראה בהמשך הדרך גם בוורלי הייתה טובה ואז לאטלאט היא היתקלקלה

חח נכון אולי בגלל שלאט לאט היא

נהייתה עם איזה 100,000,000,000,000,000 פרקים.. חח אני רצינית היו להם מלאא פרקיםםםם יכול להיות שזה מה שהרס...מאוד יכול להיות...יענו שהקסם התפוגג=)

Aviad1987

New member
ברוך הבא

כל המכור הרי זה משובח אני רק מזכיר לך, בגלל שאתה מאוד מתקדם בפרקים - יש אנשים פה שלא מורידים או ראו בDVD ועוקבים לפי הפרקים של יס, אז אם אתה אומר משהו על משהו עתידי שהולך לקרות בסדרה בבקשה לסמן עם
בכותרת. תודה
ושתהיה שהות נעימה

somery

New member
ומאיפה

הקטע של הפסנתר בסוף הסדרה שיש כתוביות?

למעלה