"ללא שם"- ניק שמטריד אותי באופן אובססיבי

glitter8

New member
"ללא שם"- ניק שמטריד אותי באופן אובססיבי

היום כבר מחקתי וחסמתי אותו כי התגובות שלו עוינות ולא משנה מה אני כותבת, מה אפשר לעשות עם הנודניק הזה?

suki da yo

New member
למחוק ולחסום

אין עוד משהו, אלא אם מדובר באיומים וכו', ואז כדאי לפנות לתפוז..

גאמי

New member
צר לי לומר

אבל תפוז לא יוכלו כאן לעשות הרבה. במקרה שמדובר באיומים, תפוז יכולים לפעול רק על פי צו בית משפט ולכן מניסיון, רק פניה למשטרה ועדיף משטרת עבירות מחשב, יוכלו לסייע, אך גם שם המצב עגום ויש עומס של פניות בגין הטרדות ואיומים. בכל אופן כרגע עושה רושם שזה לא הגיע למידה כזו של הטרדה ולכן תוכלי לעשות מה שאמרה סוקי, אך צאי מנקודת הנחה שעדיין אנשים שלא רשומים לתפוז יכולים להגיב ולכן במידה וזה קורה נדמה לי שיש גם אופציה של לחסום תגובות לכאלו שאינם רשומים בתפוז. בידקי בעמוד הניהול של הבלוג שלך. אחחח איזה ניסיון יש לי בנושא וכמה חבל שכך...

glitter8

New member
מחקתי וחסמתי,

ואז הוא הפך ליוסי, אבי, לילי ועוד כל מיני...וכתב במכוון שכל עוד אני בעמוד הראשי של תפוז הוא יכתוב תגובות מהסוג הזה גם אם אמחוק אותו. ומה לעשות שאני מגיעה לעיתים קרובות (יחסית) לעמוד הראשי של תפוז או של הבלוגיה. (ועל כך אני ממש לא מתלוננת
) חבל שיש אנשים שכל כך משעמם להם.

גאמי

New member
מציעה לך את הדבר ההגיוני ביותר

גם לי זה קרה ברגע שהפסקתי לחסום וגם לא הגבתי עוד, בסופו של דבר זה הפסיק, כי כמה אפשר לגדף להוציא לשון הרע, לחשוף פרטים שלי (כאילו אני איזה סלב שמעניין למישהו את הקצה של הבוהן ובכלל), אני מציעה לך לעשות אותו דבר, פשוט להתעלם, זה משגע, זה מפוצץ אבל זה בדרך כלל עובד, גם אם אורך זמן. תחשבי שהמטרה שלו להוציא אותך משלוות רוחך, כמה דביל הוא הופך להיות כאשר זה לא מושג. אין מה לעשות, זו הדרך. במקביל שוב מציעה במידה וזה הופך ללשון הרע או איומים חלילה לפנות למשטרה, אין דרך אחרת. ערב שקט גלית.

יiיi

New member
תעשי דבר פשוט..

מתחת לעמוד התוכן במסך הניהול יש אפשרות להחליט על התגובות. סגור/פתוח לתפוז בלבד/פתוח לכולם!! תצייני רק את האפשרות שרק משתמשים רשומים בתפוז יוכלו להגיב, והיה אם הוא/היא יגיבו שוב פשוט לחסום אותו, ואז הוא יחסם!! גוד לאק!

glitter8

New member
"ללא שם" זה הניק שלו, הוא רשום בתפוז,

אבל אני פשוט אתעלם, כמו שאמרה גלית, זה נמראה לי הדרך הכי טובה

טל לוין

New member
שלום שלום

אשמח אם תפני אליי במסר עם הפרטים המדוייקים כדי שאוכל לטפל בזה כמיטב יכולתי. טל

גאמי

New member
../images/Emo13.gifחחח מעולה! אפשר להעביר אליך גם את הסידרתי

שלי? ותרשמי את זה כפטנט רשום על שמך....ע נ ק!!!

דנטל

New member
הפטנט רשום כבר על עקב אכילס

כשמישהו לא חפץ ביקרך זה כואב לו להועיל לך, אז מה יותר גרוע מלתרום לך לסטטיסטיקות?! בבלוגוספירה - כלום
.

לא רק אותך

נראה כי הניק הזה פשוט אדם מריר. כל מה שהוא /היא יודע לעשות זה לשנוא. לא להגיב חזרה. זה הכל.

למעלה