ללא שם.

PoshKale

New member
ללא שם.

אני הולך ברחוב רואה זקנה יורקת. אני נגעל ממנה. אני הולך ברחוב רואה ילד קטן כבן 6 צועק - ``נו כבר יא בן זונה !!!!!`` אני נגעל ממנו. אני הולך ברחוב ושומע אנשים מרכלים, אני נגעל מהם. אני הולך בטיילת שומע אנשים ממציאים שקרים, מזיינים תשכל, מתלהבים ממה שלא קיים, אני שונא אותם. שונא אותם, שונא אתכם שונא את כולם. רמאים אחד אחד, זייפנים, חמומי מוח, מסריחים, יהירים, סנובים. אתם כל כך מגעילים, פשוט מגעילים לי תתחת. אם הייתי יכול הייתי גומר אתכם אחד אחד. מתעב אתכם !!! אבל למרות הכל....אני לא יותר טוב מכם...

naknik

New member
פעם ...

חשבתי בצורה פחות או יותר דומה ... ואז אחרי שזה כבר השתנה הגעתי למסקנה שאם זה כבר יקרא אז אני אצטרך לנפות בערך 90% מהאוכולסיה ... שזה פתרון יעיל לכל מיני בעיות כמו פיצוץ אוכלוסין למשל היום לאחר שכל מיני גורמים גרמו לי להשתנות (בן היתר חבר טוב מאוד שלי שפתח בפני עוד כיוון של מחשבה על העולם ועל החיים ועוד .. תודה לך חבר יקר אפילו שאתה לא קורא את זה ) החלטתי שאין טעם לשנוא , זה מיותר ומבזבז אנרגיות שאפשר לתעל לכל מיני דברים אחרים בסופו של דבר שנאה זה עוד סוג של רגש , ולפי דעתי בדר``כ הוא מיותר , (יש מקרים יוצאי דופן) אז אני מתעלם זה הרבה יותר קל והרבה יותר חסכוני ... :) איפה הייתי ... ?!? אהה כןןן אימצתי שיטה אחרת , הבעיה שהיא לא עובדת כל כך טוב .. פחות מ %5 אחוזי הצלחה אבל מי סופר .. :) אני מעיר להם ... יש כאלה שיש להם ראש על הכתפיים ולא מקללים אותי ישר :)

למעלה