ללדת פחות בנים ויותר בנות-מה דעתכם?

raanangr

New member
ללדת פחות בנים ויותר בנות-מה דעתכם?

שמתי לב שישנם המון גברים רווקים בימינו וזה נובע משתי סיבות לדעתי האישית, הסיבה הראשונה היא שיש יותר בנים מאשר בנות והסיבה השניה היא שהנשים בכלל והנשים היפות בפרט, בטבען, הן מאוד אינטרסנטיות ובוחרות את בן הזוג לפי "מה יש לו להציע" (יופי, כסף וכד') ופחות מסיבות כגון אהבה אמיתית. אני חושב שניתן לשנות את התמונה כדי ששני הצדדים יהנו ממנה, אני מציע ללדת יותר בנות, והרבה פחות בנים (ניתן לעשות זאת בעזרת רופאים). התסריט שיהיה הוא מאוד פשוט והוא אידיאלי ביותר לגברים. ברגע שלמשל הנשים יהוו 80% מכלל האוכלוסיה והגברים רק 20% אז מצד אחד הנשים יהיו פחות אינטרסנטיות בבחירת גברים כי פשוט לא יהיו הרבה גברים, וכמעט כל גבר יוכל להתחיל עם כל אחת וסטוצים מהצד ניתן יהיה לעשות ללא הרבה בעיה כי פשוט לא יהיו הרבה גברים שיביאו בנות על סיפוקן ולכן רוב הנשים יהיו פחות בררניות ופחות עם אף למעלה כמו שהן עכשיו. מצד שני הנשים, כמי שמופלות לרעה בימינו בכל הקשור בתעסוקה, ברגע שהן תהיינה הרוב (80%) הן לא יהיו מופלות בעבודה כי הן כאמור הרבה וגברים יהיו מעט. מצד שלישי הגברים לא יהיו מופלים כי הם לא יהוו את הרוב וכידוע גברים הם המין החזק יותר מבחינה פיזית ולכן יהיה ביקוש אדיר לגברים בשוק העבודה. בקיצור אני מציע מצב שבו שני הצדדים יהנו אך הגברים עוד יותר. הגיע הזמן ללמד את הנשים היפות לקח! הן נורא אינטרסנטיות! מה דעתכם/ן בעניין?

דווקא כמעט בכל עיר בארצנו יש מעט

יותר נשים מגברים לפי הסטטיסטיקה. אגב, בעולמנו קיימות גם מסגרות מרובות בנים (למשל חוגים לפיסיקה באוניברסיטה) וגם מרובות בנות (חוגי עבודה סוציאלית באוני'). אני מניח שבאופן טבעי יהיה יותר קל לגבר למצוא בת זוג במסגרת מרובת בנות, ולאישה למצוא בן זוג במסגרת מרובת בנים.

ואם הולכים יותר בגדול אז קמפוס גבעת

רם בירושלים הוא מסגרת-ענק מרובת בנים, ואילו קמפוס הר הצופים הוא מסגרת-ענק מרובת בנות. (אם אני לא טועה, בשניהם זה מתחלק בערך שני-שליש ושליש)

L y c a n

New member
אני הולך להר הצופים..

זהו, עכשיו זה סופי!

מיטללל

New member
והכי חשוב-

כל בחור "יחזיק" 4 בחורות. (כדי שאפחת, חלילה, לא תישאר לבד) אחת תהיה "החכמה", שאפשר לפטפט איתה. אחת תהיה המפרנסת. אחת תהיה בובת מין. אחת תהיה ה"אמא"/המנקה. האמת, רעיון גאוני :) תציע אותו לכנסת, שיחוקקו חוק. (תגיד, איך אישה יפה פגעה בך ? רוצה לדבר על זה?:))

נועם m

New member
חחחח

אני פשוט מתחילה לחשוף את הפן השני שלי: זה שרואה את העולם מבעד למשקפיים מאוד כהים...

ChilD SouL

New member
הכי טוב משקפיים כהים ../images/Emo45.gif

יותר בריא לעיניים. דר' צ'יילד HAVE SPOKEN

../images/Emo6.gif

שתי בנים ושתי בנות.. עשינו עסק?
חח סתם.. יאללה גם זה לא בטוח שיהיו יותר בנות מאשר בנים כי לא אתה מחליט ולא בת זוגתך.. מה שבא ברוך הבא

למה לי נדמה שזה הפוך?

שיש פחות גברים בשוק ועקב כך האגו שלהם נפוח, האף בעננים, והבחירה אינטרסנטית, בעיקר מונעת מין, ועל ידי מה יש לך להציע חיצונית.

למעלה