ללומדים ניהול משאבי אנוש ו/או סוציולוגיה

ללומדים ניהול משאבי אנוש ו/או סוציולוגיה

אני מתחילה ללמוד שנה א' באוניברסיטת חיפה ניהול משאבי אנוש וסוציולוגיה... רציתי לדעת: 1.מהי רמת הקושי במקצועות אלו? 2.מקצועות אלו דורשים מתמטיקה? 3.מהי כמות החומר בממוצע שיש במקצועות אלו? 4.אנגלית למתקדמים 1: עד כמה זה קשה? אשמח אם תעזרו לי...

בננה28

New member
כמה תשובות

היי, אני יכולה לענות לך בקשר לסוציולגיה. 1. הרמה לא קשה היא בינונית יש המון מאמרים לקרוא וזה מה שמעיק. יש גם כמה מאמרים באנגלית שהם לא ממש נחמדים. 2. בסוציולגיה שנה ראשונה אין שום קורס שקשור במתמטיקה, בשנה שנייה יש סטטיסטיקה אבל זה לא ממש מתמטיקה. 3.כפי שאמרתי יש הרבה חומר לקרוא ועבודות כמובן. 4. אנגלית מתקדמים 1 לא קשה במיוחד...ממולץ לקחת את המרצה ארלט היא ממש אחלה....

hilapi

New member
למה

את מתעקשת( ראיתי שזה חוזר על עצמו בכמה הודעות שלך כאן )לקרוא לחוג לשירותי אנוש-"ניהול משאבי אנוש"? זה בערך כמו שסטודנט למשפטים יאמר: "אני מתחיל ללמוד בחוג לעריכת דין"

dd82

New member
תשובות

1 )רמת הקושי בשניהם היא קל - בינוני 2)יש קורסים בשירותי אנוש שדורשים קצת מתמטיקה כמו מבוא לכלכלה , חשבונאית ניהולית וכדומה. 3)כמות החומר היא גדולה, במיוחד בסוציולוגיה ואנתרופולוגיה. 4)לא יודעת, לא עשיתי אבל באנגלית- העיקר לעבור, הציון גם ככה לא נכנס לממוצע.

למעלה