לליאל, תודה רבה! - משירה

ShiraLevy

New member
לליאל, תודה רבה! - משירה

אהלן לכל חברי הפורום וכמובן שגם לליאל! וואי, הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום כי המחשב שלי היה בערך כחודש בתיקון, ביום שלישי בשעה 2 ועשרים קיבלתי מכתב בדואר מליאל, או יותר נכון מחברה שלי שהיא בעצם גם חברה של ליאל, אקיצר - רעדתי כולי כשקראתי את המכתב שליאל שלחה לי. אז ליאל - זו הזדמנות טובה להגיד לך תודה רבה על שכתבת לי את המכתב, דעי לך שאני עדיין בשוק מזה!!! את הגדולה מכולם... אוהבת לעולם - שירה!

ShiraLevy

New member
אמ....

היא בעיקר רשמה לי על הקריירה שלה, אז ככה שאין לי כ"כ הרבה מה להגיד לך...

ShiraLevy

New member
אמ...

היא רשמה לי בעיקר על מה הולך להיות לה בקריירה בחו"ל...

מצאת את ההודעה שליאל שלחה לי?

|נשיקה מאיה בוסקילה המהממת|נשיקה
אפרת כהן השחקנית הכי מוכשרת בעולם!! חולה עליך!!
מרי קייט ואשלי המושלמות

ShiraLevy

New member
חיפשתי בכל הפורום ו...

קארין, אין לי מושג על איזה הודעה את מדברת, חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי כלום... את קיבלת את ההודעה באימל או ש....?

אז תראי כשכתבתי לה שאני לא מאמינה..

לה שזאת היא וכל זה אז לא נראה לי שכתבתי את זה בפורום אני לחצתי על השם שלה ואז כתוב את הפרטים שלה ובצד כתוב לשלוח מסר אז משם שלחתי לה אז בגלל זה זה כנראה לא מופיעה בפורום אולי תלחצי על השם שלה ותראי את ההודעות שהיא כתבה נראה לי שאפשר אבל שירה נשבעת לך שהיא כתבה לי בחזרה אני יעשה copy : זה מה שהיא כתבה לי: מצטערת אין לי כלום שאני יכולה לשלוח לך כרגע וגם האיי סי קיו שלי לא עובד אבל אני אשמח להישאר איתך בקשר דרך הפורום תודה על הפירגון בהמון אהבה Liel

הסתכלתי בהודעה שהיא כתבה לי ו...

היא כתבה לי אותה ב-13/7 בשעה 20:30:48 שירה נשבעת לך שהיא כתבה לי בחזרה ואם את לא מאמינה לי אני יתן לך את הסיסמא שלי באיי סי קיו תיכנסי ותראי את ההודעה

ShiraLevy

New member
קארין.....???

קארין, אמרו לך פעם שאת מצחיקה? אני לא אמרתי לך שאני לא מאמינה לך, אני מאמינה לך!!! לא היית צריכה לכתוב לי את מה שליאל כתבה לך אני האמנתי לך ואני עדיין מאמינה לך!!!!!

אבל רציתי להראות לך את זה

ובגלל שהיא שלחה לי מסר אז לא רואים את זה בפורום זה נמצא בתיבת מסרים שלי או איך שקוראים לזה

sisty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif--->../images/Emo41.gif

אני מציעה שתתני לי את המס' אייסיקיו שיש לך, כיוון שלי יש את היחידי שלה אני אוכל להגיד אם אכן זה הוא. לפני שנה וחצי שרק חשבתי שיש לה אייסיקיו, זה הראה לי 3 ליאל קולט, אחת מהן הייתה מחוברת. כמובן, זו הייתה מתחזה שפשוט ידעה כמה פרטים עלייה.

ShiraLevy

New member
כן, כבר תיארתי לעצמי!

קארין תרשמי לי את האי סי שלך פה או באימל, אני חיפשתי אותך היום ולא מצאתי!

ten hengel

New member
לשירה המקסימה!

קיבלתי את הברכה שלך תודה רבה מכל הלב זה ריגש אותי מאוד וגם נראה לי ששמתי לב לכישרון בכתיבת שירים:) אהבתי נורא את הברכה אוהבת Liel

ShiraLevy

New member
תודה לך!

אין בעד מה.... ואני שוב מצטערת על האיחור! אני מאוד שמחה שאהבת את הברכה. ו..כמה וכמה אנשים היו מעורבים בחיבור הברכה - לא רק אני. ואני מקווה מאוד שיהיו לי עוד הזדמנויות לשמח אותך!

למעלה