לליאן

ברק013

New member
לליאן

כחבר חדש ךפורום בתקווה להתקבל כמובן, הצצתי לגלרית המועמדות ונדהמתי לגלות שהן כולן, אבל ממש כולן בחורות יפות מאד. איך זה שאתן סינגלס?!? - אתמהא. בשיטוטי בהיסטורית הפורום ניתקלתי בהודעה שלך ליאן " מקווה למצוא חתן עד 08.08.02 " - אז רציתי לשאול " איך את נראית"? אולי תצרפי תמונה שלך לגלריה? "יפה הוא כל אדם (אישה) שמעיניו (עיניה) נשקפת אנושיות וטוב (חמלה וחוכמה) " Thoroe 1780 ב.ג.

principeza

New member
ברק

ברוך הבא אנחנו סינגלס כי בא לנו .. זה מתוך בחירה שלנו

ברק013

New member
ברכות גם לך

עשר אצבעות אני מרים ובוחר בך, נסיכה קסומה, בסקר הנערך בפורום זה, שבו את משתתפת. בשביל מלאך קסום כמוך הייתי חוזר כל הדרך מניו"ז בשחיה (ודמי הרותח וליבי שנשבה בקסמייך יחממו את מימיו הקפואים משהו של האוקינוס הפסיפי). ותודה על כל הברכות.
Seize the day boys, seize the day!" Walt Whitman"

ליאן.

New member
ברק013 ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

הגלריות מכילות תמונות של המועמדות לתחרות הכוללות גם תמונות של בחורות שאינן סינגליות.. אנחנו הסינגליות, מכוערות כמו הלילה, ואם גם אתה סינגל, מן הראוי שגם אתה תהיה מכוער, אחרת נחשוב שאתה תפוס.. את תמונתי אני נמנעת מלהעלות לפורום מחמת הפאדיחה. (הכיעור, הכיעור..) לא התקיימה חתונה מאחר ותאריך 8.8.02 כבר חלף מאחר ולא נמצא המיועד. אם תרצה להגיד מועמדות לחתונה שתערך בתאריך 9.9.02, כל שעלייך לעשות זה להביא את החמות בפוטנציה ואיתה תבשיל מעשה ידיה (צ´ולנט, קוסקוס או גפילטע
), לבדיקת איכות התבשיל + בעליו.. כמו גם תתבקש למלא מספר טפסים, לעבור בדיקת דם ומאמץ, להביא תעודה מכיתה ג´ + חוות דעת חתומה מאת המורה לספרות ולהביא תמונות שלך מהתקופה בה שיחקת בחול בגן שולה. בקרוב תערך ההגרלה הגדולה!

ברק013

New member
תראה מי פה ,תתעלף

או, שלום לך גברת זליונסקי, כבר חשבתי שאת לא רוצה לדבר איתי (ברוגז ברוגז לעולם...). 1. אני לא מאמין שאת מכוערת כו שאני לא מאמין בהעדר היופי החיצוני ובודאי הפנימי של מי מחברות הפורום הזה. 2. מצטער שלא נערכה חתונה בתאריך המיועד,ומאחל לך שאכן תתחתני ב-9 לספט´. 3. מצטער שלא אוכל להגיע עם אוכל (מישהו הזכיר אוכל?!?, איפה? איפה?) לפגישה הבאה, מה גם שבטח הייתי פשוט נוחת עליכם עם כמה מגשים של פיצות, כי ב-1 בספט´ סחבק ממריא לניו-זילנד, לטיול אחרי צבא (או ככה לפחות אני מתעקש לכנותו בכדי להרגיש יותר צעיר). אה כן.. ואחרון חביב... ערב טוב גם לך יקירתי.

למעלה