לליאת, ולכולנו

דליה ח

New member
לליאת, ולכולנו

לפני שבועות מספר כתבתי משהו לחברה מהקבוצה שאיבדה את בתה היחידה. היא קראה את השיר באזכרה עם שינוים שהיא מצאה לנכון לעשות שיתאימו לבת הנהדרת היחידה שהיתה לה, שאני לא הכרתי והתוצאה היתה מרגשת במיוחד. אני מביאה לכאן את השיר כמו שנכתב במקור, הוא בהחלט מתאים לכל הילדים שלנו. יחידים או לא, בנים או בנות. תמיד אפשר להטות שיתאים. אודליה שלי היתה בת יחידה בין שני בנים, ואשקר אם אכחיש שחשבתי עליה בזמן הכתיבה. היית היחידה והיום את אינך, ובכל זאת בשבילנו את עודך. עודך גם אם לא בגופך עודך בנשמתך, עודך כאן ברוחך, בשבילנו לעולם תהיי עודך. היית היהלום היחיד והנוצץ עטוף ושמור מכל משמר עם ניצוצות וברק עד לשמיים, וחוכמה שניבטת מהעיניים. היית היחידה , והיום את אינך, אלוהים לטש עיניים ליהלום והותיר אותנו בלי נשימה, הוא מתקשט בך,מתהדר, חמד אותך ואלינו התאכזר. אבל לעולם תהיי עודך, גם אם לא בגופך, את כאן ברוחך בנשמתך.

שרון123

New member
../images/Emo7.gifגם לנו זה מתאים בול

גם ירדן היתה בת יחידה עם שני אחים. כמה חסרה לי האמהות לבת

liat1953

New member
דליה,מרגש ונוגע../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif

איני יודעת למי התכוונת כאן לליאת אך ללא קשר מאמצת לליבי. אני אמנם איבדתי בן אחד מתוך שניים אך זה ממש לא משנה את מהות האובדן.

דליה ח

New member
ליאת, בהחלט התכוונתי אלייך,

לא נכנסתי כמה ימים לפורום, וראיתי כמה אני מפסידה, התמונות של הילדים שהכנסתם, והיום הזה שלכם ושל עוד כאלה שפספסתי. בכל מקרה כמו שכתבתי , בנים, בנות, יחידים וכאלה שלא, כולם היו ילדנו וכולם יהיו ילדנו עד יומנו האחרון. גם לנו מחכה יום קשה, יום הולדת בסוף החודש. אנחנו מתכננים פיקניק בשבת 29 לחודש. הפעלה לילדים, אוכל שאודליה אהבה, ודרכה כולם הכירו את האוכל של הבית, והעיקר, להיות ביחד....כל המשפחה, החברות ,חצי יום בגן ירושלמי, כמידי שנה.

eaz1514

New member
דליה, השיר מקסים כרגיל ! לגבי יום ההולדת

כזכור לך ביום הולדת של רונן בחרנו להשתתף במפגש פורום כלבים ומאוד נהנינו. בדיוק כמו שאת אומרת העיקר להיות ביחד.

גל213

New member
דליה

מאוד מרגש דמעות זלגו מעיניי, הזדהיתי עם כל מילה למרות שאצלי איבדתי בן מתוך שניים גלית

חיה אש

New member
מאוד מרגש וקולע אכן לכולנו

אמנם גיא היה הבכור בן שלושה בנים אבל ... ואנחנו לקראת תאריך יום ההולדת... בעוד חודש 8.9.88 ...

למעלה