לליהי האחת

לליהי האחת

שוב אני, איזה בדיוק חומר את רוצה בנושא האלימות במשפחה תהיה יותר ספציפית יש לי הרבה על הרגע שלפני המכה הרגע שאחרי המכה החיים בצל האלימות הפחד שלא נגמר ניסיונות התאבדות בעקבות זה הרגעים בהם המכות מרצדות בגופי זה כל כך גדול וכל כך נושא כואב מה בדיוק רצית

סודית

אני רוצה להבין למה אישה מוכה נשארת בבית למרות המכות למה היא לא עוזבת לא מגישה תלונה במשטרה... מה עובר לה בראש אחרי המכה ואיך הילדים מתמודדים עם זה כשהם רואים מה עובר על אמא. סודית יש לי חברה שהיא אשה מוכה אני חייבת להבין אותה כדי שאוכל לעזור לה. באמת תודה על ההענות. ליהי

לליהי האחת

תראי זה סיפור ארוך ארוך ארוך אבל כשקיבלתי את המכה הראשונה היתי בהלם, איך היד שליטפה היא גם מכה. את חוששת לספר להורים ולמשפחה כי הסיכויים גבוהים מאוד, לפחות במקרה שלי שיכול להיות שמהירות התגובה היתה מובילה לרצח. אז את שומרת בסוד, ויודעת כשהילדים יגדלו אני אנטוש, כי את חלשה עם תינוקת. ואפילו תתפלאי, ידעתי שאני אתגרש תיכף ובכל זאת תיכננתי הריון נוסף, אמרתי אם להתגרש אז עם שני ילדים, ובאותו חודש לא אשכח, שכבתי איתו פעם אחת וניקלטתי, והוא חשב שאני בוגדת כיון שלא שכבתי איתו בגלל המכות כמובן וזה החשד שגרם לו להרים ידיים יותר. אני מעולם מעולם לא בגדתי לא היה לי זמן וכוח לזה. היתי ישנה בחדר הילדים, הם שיתפו איתי פעולה ומגינים עלי בגופם בלילה. גם למשטרה יש זכרון שחרוט אצלי בלב לעולם. כשהתקשרתי באותו לילה אימים אחרון למשטרה היומנאי ניתק את הטלפון לא לפני שאמר לי אני לא הביביסיטר שלך. בקיצור חבל על הזמן קשה לי לספר לך זאת כך

לסודית

קשה לי לכתוב לך שזה בדיוק החומר שאני רוצה כי זה לא חומר זה סיפור חיים עצוב ביותר. אשמח אם תשתפי אותי בהכל ואם לא נוח לך כאן בפורום הזה אפשר לשלוח לי מייל. אני ממש מתחננת להמשיך להיות בקשר איתך על מנת לתת לי להבין מה עובר בראש של אותה אישה. אנא ממך המשיכי לכתוב לי אני יודעת שזה קשה אבל אני חושבת שתוכלי לעזור בכך להרבה נשים להרים את הראש ולעודד אותן שהן לא לבד ואולי תצילי נפש אחת בישראל. (זה שווה לא?) בתודה מראש

לליהי האחת

מה החומר ששלחתי לא מתאים? אם זה לא מתאים מה נשאר? איכזבת אותי )))::: בכל אופן הלואי והיתי יכולה להרצות במעון לנשים מוכות, הצעתי את עצמי כי חשבתי שאני עברתי הכל הכל אבל לא קיבלתי מהם תשובה. בכל אופן מאוד מאוד אבל מאוד אני רוצה שתגיד לי לאיזה חומר את מתכוונת. הרי זה זה? לא?

סודית

זה כן זה בהחלט אבל קצת יותר בהרחבה להרצות במעון לנשים מוכות זה אולי טוב מאוד אבל אני מתכוונת לדבר אל נשים שעדיין לא עשו את הדרך לשם. לנשים שהן עדיין בבית ולא יודעות מה לעשות אם עצמן לנשים שהן בבית ומפחדות לעשות משהוא לנשים שהן בבית שעדיין לא התגברו על הגאווה שלהן.

לליהי האחת

תראי, אחרי המכה הראשונה צריך לעזוב זה מה זה קשה חבל על הזמן אבל הפחד שישמעו שידעו שיתערבו נראה כאילו מאיים, אבל חבל על הזמן אנשים עסוקים בחיים שלהם בכלל לא יעזרו לה אחר כך

loveyou4

New member
תגובה לסודית

היי יקירה כגבר אני מתבייש במעשה של אבי ילדייך. אני רואה את הקשר בינכם (אני מקווה שהשתחררת) כקשר אסור - קשר בעל גורליות בעל אופי פוגע בכל כיוון אפשרי: בינך לבינך, בינו לבינו ובין שניכם. דרכי הפתרונות מגוונים ובעיקרם = הצורך בהכרה עצמית מובהקת וללא צנזורה הקיימת אצל רוב בני האדם, אותה צנזורה המכחישה עיוותים של האדם והיכות שלו להכיר בהם. לעתים אחרי שנים אדם מגלה עד כמה שלא פעל בנאמנות לעצמו. לעתים מגלים שהיינו רעים לבני זוגנו. מכל כיוון שלא נסתכל, לנו חלק בקטסטרופות. כל התשובות נמצאות בתוכנו לכל תופעה - וגם כמו לך. קשר עם אדם בעל תכונות ראיה רוחנית ופסיכולוגית, אדם בעל יכולת נתינה ללא תנאי - הוא האדם שישלוף לך, לבעלך ולזוגיות את הפקק רז

loveyou4

New member
תגובה 2 לסודית

מקרים של תגובות קשות של בן זוג מבטאים מצוקה בנפשו, אדםאגרסיבי הוא אדם חלש הטוען להישרדותו ופורץ גבולות אנוש בשל תזזיתו מביעותיו וחששותיו. יש לו תחושות קריסה ותגובתו כחיית מדבר נרדפת. הוא נמצא במעגל קסמים שמושך אותו מטה. תפקידך להיתמודד בהצלתו או לברוח. גם ההתמודדות וגם הבריחה הם שני תגובות שחייבות בתחכום, יש לדעת שליטה בבעלי חיים טורפים. אם לא תהיי לבד, והתומך בעל תבונה הסיכויים שלך פשוט נפלאים. אני רוצה לחבק אותך ולברך אותך בשמחת חיים. רז

למעלה