לליטל ממג``ב !!!! מקווה שתקראי

לליטל ממג``ב !!!! מקווה שתקראי

היי לך בקשר למה שכתבת : א> אני שמחה ( אני חושבת שאני שמחה ...) שאנחנו במג``ב ב> עברתי אותו דבר כפי שציינת לי היה ב- 21.1 והאמת יום המיון הזה , לדעתי , היה סתם קישקוש בלבוש ...או לא ענה על הציפיות שלי וטאמת מעט ( בעצם די הרבה ) התאכזבתי ממנו באמת ציפיתי ליותר .... ג> אני מסכימה עמך בקשר למפקדים הם נראים די טוב ( לי היה אחד עמרם , ודורון אם אני לא טועה ...) ד> אשמח ללדבר איתך ולשמור איתך על קשר ( אחרי הכל אנחנו אותה יחידה ) ה> אם את רוצה לשמוע עעוד פרטים בקשר ליחידה הזו אז שוב צרי עימי קשר יש לי די הרבה אינפורמציה . ן> אני מתגייסת ב- 18.7 מתי את ??????????!!!!! מקווה שתקראי את תגובתי פורשת

בואנה אתה חצוף !

.... בואנה אריק תתחיל להרגיע את עצמך לפני שהחלק התחתון שלך יהפוך לשקשוקה אתה שומע ... מה זה ההסתלבטות הזו עליי ...מה אתה חושב לעצמך יא נח``לניק מטופש ! סתם סתם .... אתה לא מעודד אותי בקשר למה שאני הולכת לעבור עוד חודשים ( אמא`לה ... למה ככ קרוב לעזעזעל .....) אני בטחה ב- 100 אחוז ויותר שהטירונות הזו תהיה קשה במיוחד בשבוע הראשון שמעתי על בעיות רכיים וכו וכו אבל....אני אהיה שם ! למה ??????? אני לא יודעת ! סתם אני כן ...אבל כבר אני חושבת שכל מה שרשמתי הסביר למה זה חשוב ... אז אם זה מוצא חן בעיניך או לא ....אם לא חבל אם כן אז תאחל לי בהצלחה ותשתוק ! איזה חצוף !

למעלה