לליטן וכל מי שמנסה את שיטת ה - WILD

לליטן וכל מי שמנסה את שיטת ה - WILD

למה אתם לא מקשיבים לי ? כמה פעמים אמרתי אבל ממשיכים בשלכם ומתפלאים אחר כך שקשה לכם להרדם שוב אחרי שעה שהייתם ערים ... הצעתי לכם כאן כמה פעמים וגם כתבתי באתר, ואחזור ואגיד שוב - אם אתם ניתקלים בבעיה כזאת שקשה לכם להרדם בשיטת ה WILD אז דבר ראשון תכננו את הזמן ככה שתחזרו לישון כשעוד חושך בחוץ נגיד ב - 5:00 בבוקר ( או לפני ) ואז יהיה לכם הרבה הרבה יותר קל להרדם ! נגיד לכו לישון בשעה 23:00 עד 4:00 בבוקר, חיזרו לישון נגיד ב 4:45 ואז תנסו ! נסו גם לישון קודם 5 שעות ולא 6 ... זה הכל עניין זה הגיון ! תפעילו קצת את ההגיון ! כשהולכים לישון ב 6:15 בבוקר ומנסים WILD אז ברור שזה יהיה קשה כי יש כבר אור של בוקר, וגם השעון הביולוגי של הגוף רגיל להתעורר כבר בשעה הזאת, ויש רעש של בני בית או שכנים שמתחילים להתעורר ... בקיצור לא טוב ! ליטן אתה בכלל ישנת 6 וחצי שעות לפני זה וגם חזרת לישון ב 6:15 בבוקר ! אתה מתפלא שהיה לך קשה להרדם ? מצחיק אני לדוגמה הלכתי לישון אתמול ב 22:30 בערך אם אני זוכר נכון, התעוררתי ב - 4:15 , חזרתי לישון ב - 4:45 וניסיתי WILD , היה לי הרבה יותר קל להרדם ! האמת שנירדמתי תוך פחות מ - 20 דקות וישנתי כמו תינוק ! איזה כיף היה לי
כל מי שיש בעיית הרדמות ב - WILD - תכננו את הזמן כך שיהיה עוד ממש חושך בחוץ וגם נסו לישון לפני זה רק 5 שעות במקום 6. חבל שאתם לא מקשיבים לי
שנה טובה ! אלון

הא רגע , ועוד משהו ששכחתי .....

עוד משהו ששכחתי לציין קודם - אמרתי לתכנן את הזמן ככה שהחזרה לשינה תהיה בערך ב - 5:00 בבוקר ( או אפילו קצת לפני ) כאשר יש עוד חושך בחוץ והגוף רוצה לחזור לישון עוד, דבר שני לנסות לישון רק 5 שעות לפני שקמים ולא 6 שעות. דבר נוסף ששכחתי קודם ויכול גם כן לעזור זה לנסות להיות ערים למשך חצי שעה בלבד במקום שעה מלאה, אבל בכל מקרה חשוב להגיע למצב שמרגישים כבר עירניים ולא "חצי מסטולים" האלה. שנה טובה כבר אמרתי ?
אלון

שאלה...

אתה אמרת לא מזמן בצ´ט שאפשר לעשות WILD בזמן בית ספר אם שמים את השעון המעורר רחוק וכשהוא מצפצף אז לקום ולכבות אותו... וזה כבר מספיק בשביל לעשות WILD. כאילו, אחרי כמה שניות כבר אפשר לנסות לעשות WILD... זה אפשרי?

שמע, תראה ....

לפי בדיקות שנעשו במכון ( לחקר חלומות צלולים ) גילו כי זמן של שעה עד שעה וחצי של התעוררות לפני שחוזרים שוב לישון הוא הזמן שנותן תוצאות הכי טובות ומספק הכי הרבה חלומות צלולים, אבל ברור שאפשר גם כמו שאמרת ( שאני אמרתי ... ) לכבות מיד את השעון ולנסות WILD אפילו בלי לקום לדקה אחת מהמיטה, ברור שזה אפשרי, ואז גם לא נראה לי שתהיה לך בעיה להרדם שוב, נראה לי שאפילו תהיה לך בעיה הפוכה שתירדם מהר מדיי ולא תצליח לישמור על המודעות העצמית שלך עד תחילת החלום הצלול ... אז כן זה אפשרי, אבל עדיף תמיד ללכת לפי ההוראות ( שאומרות שעה ). חג שמח אלון

למעלה