ללין יש הטבה בישראכרט על מוצרי ללין,האם יש מוצרים שאתם אוהבים להשתמש ורוצים להמליץ לקנות?
א אריב9 New member 7/10/13 #1 ללין יש הטבה בישראכרט על מוצרי ללין,האם יש מוצרים שאתם אוהבים להשתמש ורוצים להמליץ לקנות?
ח חוטהשני New member 8/10/13 #1 אני התאהבתי בסבון שלהם היה מבצע בקניון וקבלנו שובר קניה בללין ונסתי כמה מהם - כמו הסבון וממש אהבתי את המרקם שלו ואת הריח....
אני התאהבתי בסבון שלהם היה מבצע בקניון וקבלנו שובר קניה בללין ונסתי כמה מהם - כמו הסבון וממש אהבתי את המרקם שלו ואת הריח....
ח חוטהשני New member 9/10/13 #1 כשמקבלים קופון או מבצע של הקניון המחירים שלהם כבר סבירים בעבר באמת לא נכנסתי לשם מראש. אבל כשהייתי צריכה כמה מתנות יפות שמתי לב שהדברים שיש להם במחירים סבירים למה שהייתי משלמת בסופו של דבר בסופר-פראם למשל...
כשמקבלים קופון או מבצע של הקניון המחירים שלהם כבר סבירים בעבר באמת לא נכנסתי לשם מראש. אבל כשהייתי צריכה כמה מתנות יפות שמתי לב שהדברים שיש להם במחירים סבירים למה שהייתי משלמת בסופו של דבר בסופר-פראם למשל...
ח חוטהשני New member 9/10/13 #1 השאלה מה מחפשים... למשל לימי הולדת אני אוהבת להביא משהו שווה שיפה להביא כמתנה
פ פייה מסוכר New member 9/10/13 #4 החברות של בתי מאוד אוהבות את המוצרים שלהם כשיש מבצע אני קונה שם מתנות.
ע עולם ו מלואו New member 9/10/13 #6 האם צריך להרשם לפני ? כדי לקנות במבצע? להזמין שובר או רק לקנות בכרטיס הנכון ?
ח חוטהשני New member 9/10/13 #1 בפעם הראשונה שקניתי שם קיבלנו שובר מהקניון עצמו... (עוד דרך למשוך לקוחות לקניון )
א אודליה מממ New member 9/10/13 #7 יש גם הטבה בדף של פיטנס בפייסבוק עם קופון באריזה מקבלים משהו במתנה של ללין, לא כל כך התעמקתי מה