ללי מיידלע שלי

רוניליי

New member
ללי מיידלע שלי

את יודעת לדבר אחותי... ואת יודעת לעשות! ולדעתי את צריכה להיות ראש הממשלה הבא כי את יודעת מה הולך ומה צריך ללכת... אבל תדברי בשפה שאני מבינה =) תבואי מחר לביצפר שיהיה לי על מי להתנחל מתה עלייך... הנתינה שיושבת מתחת.

רוני כפרה שלי!!

אני לא רוצה להיות ראש הממשלה.... בגלל שאני כבר מלכה!! מחר בביצפר נעשה ערמות ילדים, טוב? ותבואי איתי ביום שלישי, כי את יודעת שזה חשוב!!!!!!!!!! אוהבת אותך ת-מ-י-ד---- לי!

קבלי זין!!!!

אעלק "זכויות".... זה שאת מקבלת את המכות בראש תמיד זה לא אומר שיש לך עליונות!!! אני זאת שהבאתי לכיתה שלי את הערימות ילדים (וכמובן הם מקללים כל רגע...חחח!!) יאללה- ערב טוף לך-- לי (את לא יודעת איפה אני גרה!!!!!)

קבלי ח´ עד ת´!!! יש לי עליונות לא בגלל המכות בראש - אלא בגלל שאני היוזמת ומי שהביאה את זה אלינו!!!! (לא מאמינה לי??? זה בא אצלי עוד מהבית!!! זוכרת מה אחותי עשתה לי ביום שבת כשהיא הייתה אצלנו??? אנחנו חיים את זה במוקצן!!! כל פעם שהאחים שלי באים לבקר יש אצלנו מכות! אלימות בבית! מתעללים בי...). דרך אגב - למרות החתכים בשפה והפצע בגב (והעובדה שלא משנה מתי אני קופצת, אני תמיד גומרת למטה) - יותם הוא תמיד זה שנפגע. (את יודעת כמה פעמים הוא היה בבית חולים בגלל הנוער העובד? אני ספרתי לפחות ארבע...). את הבאת לכיתה שלך את הערימות ילדים מקבוצת שרג"א השולטת!!!! נ.ב. - בטח שאני יודעת איפה את גרה ודבר אחרון - תיכנסי לפורום של עתלית, לראות מה אני עומדת לכתוב על שרג"א (כהוכחה ששרג"א זה לא רק חתול!!!!).

אני לא באה אלייך יותר הביתה......!!

אחותך הזאת העליבה אותי!! א אני קצת קשת תפיסה? אז מה...? זה לא יפה מצידה!!! ראיתי מה שכתבת על שרג"א.... אני אף פעם לא אמרתי אם הוא לא חתול או כן חתול כי השרגא הזה לא מעניין אותי בכלל!!! אה ודרך אגב--- אני נגמלת מלקלל! ונרשמת למזכירות? ובהפגנה פגשתי מלאאא אנשים (כמו אלפסי!!) וחבל שלא באתם... (למה באמת??) ביי ביי- לי.

אני כל כך מצטערת לי! באמת! אחותי סתם מפגרת! מה קרה לך לא ראית אותה? מכוערת מטומטת כזאת, לא שווה כלום! היא סתם מרירה (היא גרה איתי איזה 12 שנה). תתעלמי ממנה! ...אני מבטיחה לדרוש שהיא תתנצל בפנייך על כל השעתיים של ריקוד מושחת.. וגם על השאר!!! אבל.. היא בכלל לא גרה אצלינו! סתם מתנחלת (אין לה חיים)! היא גרה בחיפה! היא רק מגיעה אלינו ללמוד לבחינות וכאילה... את רוצה? אני אנקום בה כשאני אספר אותה! ואני אצלם הכל ואשלח את זה אלייך! אני אגזור את זה עקום לגמרי ויהיה מגניב...

את לא צריכה להתאמץ....

אל תנסי בכוונה לספר עקום, פשוט תספרי כמו שאת יודעת (עקום...), רגיל, ואז זו תהיה נקמה הכי טובה שיש... חחח ביי (ותראה מחררררר!!!) לי

למעלה