מעבר לזה שהשחצנות שלך מדהימה אותי, אני לא בדיוק נקטלתי ממך. תסבירי שוב איך בדיוק קטלת אותי, ובעקבות מה באה ה``קטילה`` הזו? ז``א, מה כבר עשיתי שיצאת עלי ככה?
באמת ניסיתי להיות איתך נחמדה והייתי (ואתה לא יכול להכחיש) אבל שאתה בא ותוקף את אוהדי מכבי בכלליות כאילו אנחנו איזה גוף אחד שיש לו אותו דעות וכולנו מקללים את אוהדי ירושלים אז זה מעצבן! על ההודעה שאמרת את כל הדברים הנ``ל שתקתי העדפתי לא להגיב לשטויות כאלה אבל אתה בטח מכיר את המושג, הקש ששבר את גב הגמל נכון? אז העיניין עם ה``מאפיונר`` כבייכול שבר את גב הגמל (וסלחו לי על הביטוי). הרי מדברייך ניכר (יותר נכון נוזלת הקנאה שלך) וכמה אתם אוהדי הפועל ירושלים (תאמינו או לא) הייתם רוצים הנהלה מסודרת ללא שוחד בקבוצה שלכם. אה כן, הקטילה הייתה בנושא נחום אמבר... אל תדבר על מאפיונר כל עוד היה לך אחד כזה בקבוצה.
את הרי אוהדת מכבי. אני באמת הייתי רוצה לראות איך את היית מתמודדת עם זה שבכל הודעה והודעה היו יורדים עליך. ובקשר לנחום מנבר- הוא לא היה מזוהה עם הפועל בצורה כזאת שאני אגן עליו. אם הוא באמת עשה את מה שייחסו לו- אז שיירקב בכלא. אבל את שוכחת דבר אחד חשוב- הוא השאיר את הפועל את גרעון ענקי, ממש אסטרונומי, שאותו דאגו דני קליין ואורי מנצור לכסות לבד, ללא עזרה מאף אחד. ושכחת דבר נוסף- אם הוא מאפיונר, אז הוא ה י ה בהפועל. לכם יש מאפיונר ע כ ש י ו. זה ההבדל. וחבל שאת כל כך נעלבת בשביל היו``ר המתנשא שלך.
אתה יודע לאן הכסף שלו הולך? חשבת שאם הוא היה כזה היו מזמן במשך ה30-40 שנה פלוס שהוא ה יו``ר של מכבי (וסלחי על אי הידעה בשנים מדויקות). אז להזכיר לך שהוא העורך דין המצליח ביותר בעיניני תעבורה בכל הארץ. תאמין או לא ההנהלה שלכם לא כיסתה הכל הרוב עדיין בחובות. ותאמין לי זה ממקורות.
יש לך מושג על כמה חוזים חתם מנבר בשם הפועל עד שהוא נכנס לכלא??? אינספור!!! ולידיעתך, אני לא יודע מאיפה הבאת את המקורות שלך, אבל הפועל מסיימת עם רווח תפעולי כל עונה מאז כניסתו לתפקיד של דני קליין. אין, אני חוזר, א י ן חובה לאף אחד!!!
לי-ם יש גרעון, ולא קטן. המזל שלכם, שקליין בעל קשרים ענפים בקרב אנשי עסקים, שעוזרים לו להקים קבוצה מחדש, בכל שנה. בשלב שהוא, שהקבלות לא תגענה, הם יפרשו, והקריסה תהיה מוחלטת.
אני שאלתי איך את היית מגיבה אם זה היה קורה לך? אני מתגונן, אז מזהירים אותי שיעיפו אותי. בקשר לזה שהיית לצידי- אני כבר הודתי לך על זה, ואני מעריך אותך על זה (ובכלל) אבל זה לא היה הנושא.