ללי 27

shelycat

New member
ללי 27

אולי אני כן זוכרת, נסי אותי.... עצה חמה לי אילך לגבי יעקב תלחצו אותו ללת לכם את כל האקסטרות במחיר של המנה (לנו הוא נתן) ויצא לכם פשוט מטריף (כולם בטוחים שפשטנו את הרגל על החתונה-מה שלא נכון) בר קבלת הפנים עם כל האקסטרות כמו שאמרו האורחים שלי עוד לא ראו בשום מקום והיו כל מיני הילולים על דגים כמו שהם לא טעמו אף פעם (מה אני מבינה, לא אכלתי בארוע, ואני לא אוהבת דגים). אם את רוצה אני אפרסם פה תמונה של האוכל מקבלת הפנים.

shelycat

New member
התבלבלתי בתמונות....

סליחה! מה שאתם רואים פה זו חמותי שתחיה(או לא).

shelycat

New member
עכשיו עוד שניה מתחילים..

דרך אגב מה שראיתם=רואים זו חמותי.

אתי@

New member
האוכל נראה פיצוץ אפילו בשעה מוקדמת

כזאת...
אבל אם כבר את שמה תמונות - אז אפשר גם לראות את הכלה

לי27

New member
נראה מצויין ../images/Emo13.gif

נראה ארוע מכובד בהחלט, ראיתי אששית אחת בכניסה על השולחן עם זר פרחים עליה. אני חוששת מזה שיש לנו כ-500 איש ו-"אולם" קבלת הפנים נראה קצת צפוף בשעת לחץ אולי נבקש מיעקב שבמקום לשים את השולחן באמצע שיצמידו לקירות. בכל מקרה האוכל נראה מצויין

shelycat

New member
תבקשו גם....

זה מה שאני ביקשתי גם כן לעשות המעצביםהחליטו על דעת עצמם לשנות את זה כמו שאת רואה, גם לנו היתה חתונה של כמעט 500 איש (450+) מה שאת יכולה לבקש בנוסף הוא שיפתחו את הדלתות למירפסת שהיא ממש גדולה ויפה (הצתלמנו בה) עם ריהוט גן וצמחיה, אנחנו התחתנו באוגוסט אז נמנענו מ"להזמין" את החום פנימה..

לי27

New member
כלה יפה מאוד../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

תודה על ההמלצות אני לא בטוחה לגבי המרפסת כי זה ינואר ויתכן גשם, אבל נראה באותו היום אם כן שה רעיון מצויין.
ושוב אני אשאל מי היה המעצב שלך |?} המון
לי

לי27

New member
אופס ראיתי שכבר ענית../images/Emo5.gif../images/Emo8.gif

על העיצוב קודם, לא שמתי לב

shelycat

New member
והמעצבים הם...

"במושב עיצוב ארועים" מרמות מאיר 26 את הפרטים שלהם את יכולה לקחת גם מהאולם הם עובדים שם הרבה. הטלפון שלהם:08-9414146. ואני שוב ממליצה לא לקחת אותם. העיצוב שלקחנו אמור להיות קלאסי ובין הפשוטים ביותר לביצוע, לכל מעצב שמכבד את עצמו יש את האמצעים להרים עיצוב כזה.

למעלה