ללי 28 שמחתי נורא...

גילית.

New member
ללי 28 שמחתי נורא...

שמחתי מאוד להכיר אותך אתמול, אין מה לומר נעים יותר כאשר מכירים את מי שמאחורי ההודעות, מדי פעם אגיב פה בפורום. רציתי לומר שהמקום הזה מקום ניפלא, כי יש פה המון לאמהות החדשות. ילדי אינם כבר בגיל התינוקות, אבל אני זוכרת שהייתה לי חברה טובה, שיחד איתה גידלתי את הבת הראשונה שלי. לא היה כל כך הרבה חומר מפורסם על כל נושא ההורות כמו שזה היום בעידן האינטרנט. היינו מתייעצות המון אחדת בשנייה, יוצאות יחד לטייל עם הילדים, מספרות אחת לשנייה על הבעיות שצצות. היום חברתי גרה בקנדה, רחוקה ממני, ואני נורא מתגעגעת. אבל המסר שרציתי לומר לאימהות הצעירות , זה שמאוד חשוב לנסות למצוא לפחות חברה שגם היא ילדה לא מזמן, עצם שותפות הגורל של גידול ילד חדש, זאטוט עם רצונות משלו, עם עוד חברה מקל מאוד. מאחלת לכל האימהות הצעירות, גידול קל ונעים ממני גילית

לורה...

New member
לי28

את..... את....... פשוטטטטטטטטטטטטטטט מדליקההההההההההההההההההה !!!! היה לי אחל`ה להכיר אותך...... (למה לא ראיתי את כל הקעקועים ורק ת,פרפר...הא?) שלך לורה

לי28

New member
לורה.....

אז התרגשתי.. ראיתי אותך בכניסה וקצת רעדתי, רק ביום שלישי בלילה דיברנו יחסית די הרבה זמן במצב וירטואלי והנה יומים לאחר מכן ואנחנו פנים אל מול פנים. אז קצת רעדתי וקצת הייתי גם נבוכה.... אבל את משוט מקסימה...!!!! אהמממ ובהזדמנות הראשונה שתקפצי... תראי את כל השאר (חחחחח). שלך לי28

שי33

New member
לי

נשמח לבקר....הפורום מאד מעניין (יש קצת בעיתיות עם השם...אבל לא נורא) (שי, שמשתדל נורא להיות בן...אבל יש קצת מתח מיני באויר...נו טוב... שקפץ לגיחה מ - 30+ וש...גם אוהב יחסים בציבור...סליחה...יחסי ציבור) :)

לורה...

New member
שי

משתדל נורא להיות בן? וואוו,איך , איך אתה עושה את זה? איך משתדלים? (-: שו מתח מיני? `שתגעת, זה פורום על ילדים..... יאללה,כמה שטויות בהודעה אחת,: אוהב יחסים בציבור? אתה? תגיד: שאלה לי קטנה אליך באוזן..... תתקרב רגע.... נו....תתקרב... מה שתית? מה שתית לפני שכתבת ת,הודעה,מה? סתם סקרנות!!!! לורה

לי28

New member
גילית המקסימה...

גם אני שמחתי מאוד להכיר אותך אתמול, אישה מקסימה... שלב לה זהב ובדרך כלל אין אני טועה.... העצה שלך היא מאוד יעילה רק הוסיף לה את הגוון, שכל פעם צריך לגוון אתה היציאה לטיול או השיתוף עם חברה אחרת או במחיצת מספר חברות גם לנפש שלנו וגם לחברה של הגוזלים. תודה..גילית... חבל שלא הספקנו לדבר יותר. שלך לי28

אילה.

New member
היי, גם אני שמחתי!

לי, גם אני שמחתי לראות מי את. אני זו זו שבאה עם אורית 36 והתחבאה מאחורי גבה... מה לעשות, ביישנית אני... אז לא יצא לנו לדבר, ואולי את אפילו לא זוכרת, אבל בכל זאת שמחתי... אילה

לורה...

New member
אילההההההה

היית? היית במפגש? וואלה? למה לא באת להגיד שלום? למהההההההההההה? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל כך רציתי לפגוש אותך..... שלך לורה30

אילה.

New member
לורהההההההההה

ואני בכלל לא ידעתי שאת שם! איך יכולתי לבוא להגיד שלום, איך? אני הייתי זו בסרבל ג`ינס והגופיה הכתומה שלא הפסיקה לרקוד... :) זוכרת? ואת? טוב, במפגש הבא... קבענו? אילה

לורה...

New member
איילהההה

איך לא ידעת שאני שם? אני זאת,נו זאת`י השמנה שישבה בצד עם שיער פרוע בלונדיני....איך לא ראית? פעם הבאה.....אני מבטיחה לך שלא נפספס אחת ת,שניה שלך לורה

לי28

New member
בטח שאני זוכרת...

השם שלך ישר צלצל לי מוכר וישר הבנתי, ראיתי שקצת היית מובכת אז לא הוספתי, אך שמחתי לראות ולהראות. שלך לי28

למעלה