ללכת או לא ליום ספורט

rinat66111

New member
ללכת או לא ליום ספורט

לבן שלי בן ה12,5 כיתה ז` יהיה מחר יום ספורט בבית ספר. בן שלי לא אוהב ספורט באופן מיוחד ולא רק זו הבעיה. הבעיה האמיתית היא בעית יצירת קשרים חברתיים. אנחנו כבר בסוף השנה ועדין אני לא יכולה להגיד שהוא רכש חברים חדשים והוא נמנע מליצור קשר עם הילדים טלפוני או מסוג אחר. מחר יש יום ספורט והוא לא נרשם לשום תחרות ולכן יש ניסיונות שיכנוע ולחץ גדול מצידו לא ללכת לב``ס. המורה מתנגדת ומבקשת שהוא יגיע אפילו רק לעודד את המשתתפים מהצד.יש עוד ילדים שאני יודעת שההורים שלהם אשרו שהם לא יגיעו לב``ס.המורה אומרת שהוא חלק מהכיתה וחייב ללמוד להסתדר.אני יודעת שהוא ישב בצד בחוסר מעס עד סוף הפעילות. האם לדעתכם אני צריכה להתעקש שהוא ילך למרות הבקשות שלו?

Rinat 789

New member
בהחלט סיטואצייה לא נעימה

אולי כדאי לנסות להסביר לו את הנושא החברתי אבל יותר מזה...אולי בעצם לא טוב לו בבית ספר הזה סתם למשל , בבית ספר של בתי היו כמה ילדים שירדו עליה היא סרבה לספר לי בתחילה אך מידי פעם פלטה מילה או שתיים וכשבררתי זאת עם חברה שלה...הסתבר לי שהיא מוקד לצחוק אז טפלתי בזאת דרך המחנכת אולי לבנך יש בעיה חברתית דומה? ממליצה לברר זאת אתו...ומקסימום להגיע אתו להסכם - במידה ואכן יש בעיה חברתית שכזו שאתם מאשרים לו לא להגיע ליום ספורט ובתמורה - תתפסו שיחה עם המחנכת לגבי הילדים שיורדים עליו....

בסוף הוא הלך או לא?

סליחה, לא ריתי שלא הגבתי לשאלתך, אשמח לדעת איך זה הסתיים.

למעלה