~ ללכת ? ~ או לא ללכת? ~

Skar FaSe

New member
~ ללכת ? ~ או לא ללכת? ~

ללכת ? או לא ללכת ? קיבלתי הזמנה למסיבה / ארוע מבחורה שבא לי עליה כבר הרבה זמן, מישהיא שההתחלה איתה הייתה מדהימה , משהו שקורה פעם בהרבה שנים , לא כמו סתם אחת שאתה מכיר , אבל הקשר נדפק באשמתי , כולל הזדמנות שניה (הזדמנות מאד אמיתית -סלחה באמת בכנות , כאילו לא קרה כלום , עם כוונה להתחיל מאותו מקום שזה נעצר ) אבל דפקתי את ההזדמנות (השניה) לא בכוונה, אלא היו לי בעיות , ולא רציתי לספר לה, אז משכתי זמן, היא מצידה אמרה: ״הבנתי! אתה לא בטוח בכלום , ואתה לא יודע מה אתה רוצה״ - התנצלתי, אבל לא עבר לי, ונראה לפעמים שהיא חושבת שאני מפחד לנסות (כי אני חושב שהיא ״גדולה עלי״) והתחלתי לקבל יחס .. כמו למכר רחוק כזה.. הייתה מדברת איתי רק כשהיה לה ממש משעמם.. פעם בשבועיים, שלושה, על סתם שטויות למשל 5 - 10 דקות ~~~ אך.... ולפני זה,הרגשתי איך היא מאוהבת, הייתה אומרת ״הייתי כמו באגדה איתך״ ~ איך היא הייתה בוכה... איך היא הייתה צוחקת....איך היא הייתה אומרת: ״אני אקנה בזאת שאתה תאהב״ דייט שני והיא אצלי בבית.. .. ואחרי 5 דקות כבר הורדתי לה את החזייה.. - גם בהזדמנות השניה הרגשתי איך היא מתחילה להתאהב עוד פעם... אחרי כמה חדשים, הרגשתי שהיא טרקה בפני ״את כל הדלתות״ בגלל עוד קטע דפוק , - לפני כמה חדשים פגשתי אותה במקרה ברכבת,לקחתי אותה ב- ???i הביתה, דיברנו בדרך, הציעה לעלות אליה לכוס תה, לא הלכתי(לא התאים) אבל ניסיתי להיות בקשר , הצעתי להפגש, אבל היה נראה לי שהיא מתחמקת (״בוא, אבל לא יודעת מתי״...) הרגשתי שלא הולך לי , ירדתי מזה והפסקנו להיות בקשר.. אחרי כמה חדשים התחיל להיות קצת מוזר , עשיתי לה ״Like" במקרה (לחצתי בטעות בנייד- כי צפוף שם..) - במקום קיבלתי מומנטארלי שני לייקים ממנה,כמו התקפת לייקים - אחרי כמה זמן, במקרה נפגשנו שוב ברחוב .. :" hey" -"היי״ - אני: ״הכל טוב אצלך?״ - היא: ״כן, ואצלך?״ - אני: ״-כן״ -היא : ״ממהר לאן - שהוא?״ - אני : ״כן ,עיניינים וזה.. ״ - והמשכנו כל אחד בדרכו , - ואחרי ההפגישה הזאת התחילו ״ציוצים״ מוזרים מהכיוון שלה, התחילה פתאם לשים לי לייקים על משהו שכתבתי לפני פאקין חדשים, סטאטוסים מוזרים על דברים(ותמונות) שפעם אמרתי לה • אבל ילל׳א , נגיד שאני סתם מדמיין) אחרי כמה ימים,פתאם התחילה לדבר איתי ,אחרי הרבה זמן שלא דיברנו, ~ אבל ילל׳א, היה לי יום הולדת , אז נגיד שהיא כולה רצתה להגיד לי ~ ״ יום הולדת שמח״ ~ יומיים אחרי , התחילה לדבר ושאלה אם הגעתי הבייתה בשלום? ( כי הייתי רחוק מהבית ביום הולדת, והייתי צריך לתפוס טיסה,) אבל עזוב, זה פשוט כי הבחורה מנומסת,ובאמת כולה רצתה לדעת אם ההגעתי בשלום, היא תמיד הייתה עושה את זה, גם כשהיינו בתקופה הטובה, הייתה שואלת אם הגעתי הבייתה בשלום, ככה היא מחונכת.. - אחרי כמה שבועות התחלתי לקבל מימנה בהפתעה הודעות של סמייליס עם קריצות

Shamy

New member
לא ללכת

ובעיני רק בגלל שייטב לך להוציא אותה מחייך כדי שתוכל להמשיך הלאה ןלא להתקע כבר שנים על אותה בחורה מבלי שיהיה ביניכם שום מערכת יחסים

Skar FaSe

New member
~ Wow..

משום מה את ממש נגד... - למה...? כאילו באופן אוביקטיבי זה מרגיש מעודד.. הבחורה התחילה לתקשר איתי.. אחרי שהיינו ברוגז.. ואני אשם בזה שדפקתי הזדמנות, ושהיא התאכזבה, והגיוני שהיא היתה קרה אלי בגלל זה, אבל עכשיו בזמן האחרון היא מראה שהיא משנה ונותנת יחס... מדברת.. קורצת עיניים , שולחת סמייליז, מזמינה למסיבה.. , ואולי עושה צעד לקראת משהו ומזמינה - אז למה לא ללכת? זאת יכולה להיות הזדמנות מפוספסת... ואולי גם מבחן.. - וגם כאילו למה היא מזמינה? אחרי שהתחילה להיות קצת בקשר?? ברור שהיא מודעת לזה... כאילו, מילא, לפני כמה חדשים אמרת שמההודעות זה משמע כאילו שהיא לא מוכנה לעשות שום צעד , וכדאי לרדת מזה, אבל עכשיו היא כן עושה את זה... - וגם אני אשם בזה שזה נדפק בעבר , אז למה לא לנצל את ההזדמנות? קצת טפשי, לא? תגידי... ? נכון שאם מישהו אחר היה כותב את זה היית אומרת לו ללכת??

DogsPCI

New member
הלו, מתנצל מראש על הישירות בתגובה שלי...

&nbsp
גם מפאת לחץ זמן.... וגם כי לדעתי זה כרגע מה שנחוץ :). אז בא בטוב :).
&nbsp
תגיד, אתה ילד בגן או מה? מה אתה שואל אותנו?
&nbsp
להמעט שקראתי על השתלשלות העניינים בינכם, נראה כי לשניכם חסר - "סיום", לכאן או לכאן. ואולי הגיע הזמן להשיג אחד, אם לא למענך... אז לפחות למענה!
&nbsp
אז מה אתה רוצה? אתה רוצה אותה? באמת? לפי מה שאתה כותב אתה דלוק עליה טילים :))
&nbsp
בקיצור תחשוב רגע עם עצמך... אתה רוצה אותה?
&nbsp
אם כן - אז לך לאירוע או צור מפגש אחר - ופשוט תגיד לה את זה!
אתה גם יכול לומר משהו בכללי ובלי להעיר את המתים כמו - "תקשיבי, אני יודע שבעבר הרסתי את ההזדמנות שקיבלתי ממך. פעם באשמתי ולצערי מטמטום, ובפעם השנייה היו נסיבות שהתערבו והפריעו. אבל, אני.... אותך... ורוצה... מה את אומרת? רוצה לתת לנו הזדמנות אמיתית?" (- והשלם את החסר...).
&nbsp
ואז תקבל תשובה, כן - כן, לא - לא... סגור את זה.
&nbsp
ואם אתה לא רוצה, או לא רוצה מספיק (ולכן עוד דן ומתחבט עם עצמך... ועוד בא לשאול אנשים זרים!!!) - אז אל תלך, ושחרר ל נ צ ח !! אותה ואותך!
&nbsp
עצה שלי? לך על זה! אבל תבוא סגור על עצמך - ובטוח! (אם אתה רוצה אותה באמת הכוונה).
&nbsp
בהצלחה :).

Skar FaSe

New member
לא בא לי לעשות טעויות

עשיתי כבר ים טעויות איתה ויצאתי אידיוט, הכל היה אפשרי (מילים שלה !) ,והיא הייתה מוכנה להכל ונדפק אך,ורק כי נעלמתי לה בזמן שהכל היה ״חם״ והיא בעצמה שאלה ״מתי נפגשים״ אבל הרגישה מפגרת ואח״כ היא טרקה בפני את כל הדלתות , ונדפק באופן אבסורדי לגמרי! - לא מפתח ציפיות, ולא בונה על כלום, אבל לא רוצה לגרום לה להרגיש מפגרת ולא רוצה ללצאת טמבל לא היינו בקשר (בכלל ) הרבה זמן ואם לא נגיע אולי נגרום לה להרגיש מתומטמת - הרי היא זאת שהזמינה? למה היא מזמינה כאילו? אולי זאת הזדמנות, ואולי לא..,אבל לא בא לי לפתח ציפיות כי מצד אחד לא מדברים כמעט (קריצות עם סמייליז בהפתעה, מילה פה מילה שם, אבל מזמינה למסיבה,) פעם כשהיא באמת רצתה, היא הייתה ברורה , לגמרי, ואמרה ישירות שהכל אפשרי, וכל פעם כשהייתה. הזדמנות לדבר, או ליצור קשר, היא עשתה את זה, ועכשיו היא לא כעה... נ.ב - אל תגיד לי בהצלחה, מזל רענעם המילה הזאת

DogsPCI

New member
אתה עדיין משאיר את עצמך באוויר...

אם המטרה שלך היא לא לעשות יותר טעיות איתה... אז איך אומרים - "מי שלא עושה - לא טועה".

הדרך הטובה ביותר לא לעשות שום-טעות - היא להמנע :). אז תמנע ממנה כליל, ואם היא הציעה או תציע משהו בעתיד - מייד תומר - "לא תודה...".

אבל אם אתה כן רוצה להיות איתה - אז תומר לעצמך שאתה לא חוזר על טעות פעמיים, וכן אתה מתפקס וחושב בכל החלטה הנוגעת גם אליה - על ההשלכות של המעשים וההחלטות שלך לגביה. ומומלץ אפילו יותר לשתף אותה במחשבות או בבעיות או בטעיות שאתה עושה (עדיף לפני שאתה עושה אותן...).

כל קידמה מתחילה בנסיון, לרוב בטעיה, ואז באה למידה - התנהגות חדשה לפעם הבאה שנהיה בסיטואציה דומה. בשאיפה שהתנהגות זו תהיה נכונה וחיובית.
אבל אתה לא משחרר את העבר... אז טעית - קורה לכולם. אתה רוצה להמשיך לחיות את הטעות לנצח? בבקשה - אף-אחד בעולם לא ישכנע אותך אחרת :)).

מצד שני אתה יכול לומר לעצמך - הייתי טמבל - ולמדתי את הלקח, ומעתה והלאה אני אתייחס אחרת כלפיה וכלפי כל אישה שאפגוש בעתיד (וזה בעיקר לפתח תקשורת עם הצד השני גם על הרגעים הקשים). הרי זה לא משהו שיחודי רק לה. אז שחרר את העבר - ותן הזדמנות לקידמה או להתפתחות האישית שלך להתרחש :).

ולדבר הבא... אתה רוצה שננחש? למה היא הזמינה, ומה המניע, והאם היא תעלב או שלא? סבבה - עד עכשיו זרקו לך ניחושים... ואתה בעצמך מנחש... אפשר להמשיך במשחק :).

או שאתה יכול להחליט מה אתה רוצה - וללכת ולשאול ולדבר - ולקחת יוזמה ואחריות על החיים שלך.

חבר יקר, הכדור כרגע באוויר - לא אצלה (אולי טיפה...) ובטח ובטח שלא אצלך - כי אתה לא מוכן להרים אותו! אז קח את הכדור לידים שלך - ובלי כל קשר אם היא רוצה לחדש קשר או שלא (למרות שהיא לא מסננת אותך או מתעלמת ממך...) - תביע אתה בפניה מה אתה רוצה שיהיה...

אולי היא תהיה בעניין מייד כי היא מחכה לזה...
אולי עד עכשיו היא לא חשבה בכלל על לתת לך הזדמנות - אבל עקב זה שבאת ודיברת איתה בכנות, ואתה מראה נכונות להתאמץ וכו' - היא תחליט לתת הזדמנות.
ואולי - מה שלא תעשה אי-פעם - היא לא תרצה לתת הזדמנות.

אז לך תברר... כי כל עוד לא תשאל - מה שהיא רוצה או מתכוונת אליו הוא בגדרלא קיים :) איך אומרים - בסופרפוזיציה - הכל אפשרי ועם זאת עדיין לא קיים :).

ונ.ב. - אנא - תפסיק להאמין באמונות טפלות. לא איחולי ה"בהצלחה" הם מה שעושה לך מזל רע... אלא חוסר ההחלטיות שלך וחוסר הנכונות שלך לקבל החלטה לכאן או לכאן ולבצע אותה.

כמובן - רק דעתי האישית ומתוך רצון לעזור :).

DogsPCI

New member
אגב... לדעתי, ומהמעט מאוד שאני מכיר את הסיפר...

&nbsp
חוסר ההחלטיות שלך - זה מה שדפק את העניינים מלכתחילה...
&nbsp
ועוד נ.ב. - כל החלטה היא הפיכה. אתה יכול להיות סופר-רציני כלפיה, ועדיין אם בעתיד זה לא הולך - אפשר להפרד. אז למה לא לתת הזדמנות?

למעלה