ללכת או לא??

מושית פ

New member
ללכת או לא??../images/Emo10.gif

שלום,יש לי בעייה שהשמח שתעזרו לי בה. לפניכן ייתן טיפה רקע שתבנינו איפה אני עומדת. יש לי אחות שגדולה ממני במספר שנים ויש לה חבר.אני והמשפחה לא מדברים עם אותו חבר של אחותי בגלל כול מיני סיבות. הוא שתלתן ואגרסיבי חושב שהכול מגיע לו,חוצפן,יורד על אנשים מול כולם ומספר שקרים. דיברנו איתו למרות הכול כי כיבדו את אחותי מאוד.לפני כמה חודשים הוא ואחותי רבו כי הוא הרביץ לה והייתה מעורבת משטרה [הרביץ לה כמה פעמיים ורק הפעם היה לה אומץ להתקשר למשטרה] באותו הזמן עשה לה טרור אנחנו משפחה ידוע יחסית באזור והוא התחיל לספר עליה שקרים בכול מקום ולנו לא היה נעים. למרות הכול היא בחרה לחזור אליו למרות שכעסו עליה והתחננו אליה שלא תחזור אליו..זה ממש ממש בקצרה. אני שלא מדברת איתו ומאז שהם חזרו לא מגיעה לבית שלה[הם גרים עכשיו ביחד] ולפניכן הייתי ישנה אצלה די הרבה וכמה פעמיים בשבוע אצלה.שהיא חזרה אליו היא ידעה מראש שהיא מפסידה אותי כמעט. אני בקושי מדברת איתה כי תמיד שהוא איתה הוא משפיע עליה לרעה ומסיט אותה נגדינו. היא עצבנית רבה איתו על כול דבר וזה רק רק רק שהיא איתו!!! יש לה יום הולדת שבוע הבא. הוא החליט שהוא עושה לה יום הולדת בבית שלה[ם]. היום הוא התקשר אלי לספר לי שיש לה מסיבת הפתעה ושאני יבוא אמרתי לו אוקי וניתקתי כמה שיותר מהר.אם הייתי יודעת שזה הוא לא הייתי עונה בכלל בהתחלה לא רציתי בשום פנים ואופן ללכת!! לא רוצה ליראות אותו ואני מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת שהוא יעשה הכול לחזור ולדבר עם המשפחה שלי...[שהוא היה איתנו בקשר ההורים שלי נתנו לו הכווול קנו לו עשו לו והוא היה חיי על חשבוננו עכשיו רק על חשבון אחותי] מצד אחד אני לא רוצה ללכת. לא בא לי ליראות אותו לדבר איתו ולהיות בבית שהוא חלק ממנו.הוא פגע באחותי וזה יותר גרוע מלפגוע בי כי אחותי הכי חשובה לי. מצד שני זה יום הולדת שלה ואם אני לא הילך אני מפחדת לפגוע בה..וממש ממש לא בא לי!!! אני לא הילך לכמה דק' כי היא תעלב שאני לא עד הסוף אני לא יודעת מה לעשות הראש אומר לי שלא ללכת והלב אומר לי ללכת ועושה לי מצפון כול כך שונאת אותו שאני לא יודעת אם יהיה מסוגלת לא לצאת עליו.יש לי כול כך הרבה כעס אליו על זה שפגע באחותי שאם הוא יגיד לי משו אני יכולה בטעות לצעוק עליו. ואז ייהרס הכול אז מה עושים.. כול כך מבולבלת

אני הייתי הולכת למען אחותך...

ופשוט כמה שפחות נמצאת ליד החבר, אומרת שלום קריר וזייהו. זה היום הולדת שלה ואת תפגעי בה אם לא תהיי שם בשבילה.

maiky17

New member
ללכת, ללכת, ללכת.

אם את היית במקום אחותך, לא היית נעלבת אם לא היית מגיעה? לכי בשבילה. תתעלמי ממנו. אם תרגישי ממש לא בנוח, מקסימום תלכי הביתה מוקדם. אבל תגיעי, תפגיני נוכחות, תראי לאחותך שאכפת לך ממנה.

למעלה