ללכת לארוע או לא?...עצות?

ללכת לארוע או לא?...עצות?

שלום, אשמח לתגובות.. אני עובדת במקום ציבורי דיי גדול הרבה שנים עובדת באחד החדרים ליידי עובדת בעמדת כוח שחוגגת לבנה חתונה בחתונה שלי היא הייתה ואח"כ בבריתות של הבנות שלי היא לא הגיע למרות שהזמנתי אותה וכשחזרתי מחופשות לידה היא לא ברכה אותי במזל טוב אלא בשלום רגיל כאילו רק לפני כחצי שעה ראתה אותי. לפני כשנה וחצי אימי נפטרה והיא לא באה לניחום אבלים ולא להלוויה וכשחזרתי ..לא אמרה מילות נחמה.. עכשיו מזה שנה היא נחמדה אליי ומתבדחת כשפוגשת אותי במסדרונות ומברכת לשלום..אפילו קצת חנפנית וזה אוסיף ואומר שהייתי בבר מצווה של בנה לפני כ8 שנים.. היום קיבלתי הזמנה כמו כל האגף..לא בא לי ללכת בגלל כל ההסטוריה שהזכרתי..אבל מצד שני זה לא ילדותי ונקמני? איך הייתם פועלים לו הייתם במקומי? נ.ב. אין לה השפעה על המשך העסתי ...רק עניין חברתי נטו.

mosdan

New member
למלעונית שלום

אני שומעת שיש לך עניין בלתי פטור רב שנים עם אותה עובדת שגם שואב ממך אנרגיה. בכלל עניינים לא פטורים שואבים מאתנו אנרגיה שנדרשת לנו לדברים אחרים..... לכן ללא קשר עם ההליכה לבר המצווה הייתי פותחת את העניין מולה, ולא נשארת עם חוסר ההבנה והידיעה מה קרה לאותה בחורה, שגרם לה "לא להתייחס אליך" בתקופה מסויימת וכרגע "להיות נחמדה ואפילו קצת חנפנית". זה היה משחרר אותך, ואולי גם פותח עבורה דלת ליחסים חדשים. לגבי בר המצווה, מה היית עושה אילו היית מבינה את מהות ההסטוריה שביניכם? או מה היית עושה אילו היום משהו היה מוחק מהזכרון שלך את כל העבר המשותף? האם הליכה לאירוע של החברה יכול להוסיף לך בהיבט החברתי בתוך החברה? בהצלחה בהחלטה

תעשי

מה שאת מרגישה. את לא חייבת לה כלום. אין לה השפעה על המשך העסקתך, ואתן לא חברות קרובות. אני לא רואה שום בעיה בלא ללכת.

מתקמבקת

New member
לדעתי

אם את לא רוצה ללכת אל תלכי. בלי ייסורי מצפון. בלי צורך להגיד לה ביום למחרת - מזל טוב וכו'. להמשיך רגיל. דלגי הלאה ואל תשקיעי מחשבה במישהי שלא ממש השקיעה בך.

avital42

New member
לומר מזל טוב "לא עולה כסף"

לאירוע עצמו תעשי מה שהלב והחשק עושה לך למחרת רצוי וכדאי לאחל מזל טוב.

avital42

New member
בלי פנקסאות

אני מבקשת להציע לך לא לעשות חשבונות בפנקסים, כלומר לא לחשוב שחבל שהיא לא אמרה. היא לא אמרה, היא זו היא ואת זו את. עד הרגע שיפגעו בארכים שלך. אני אתן לך דוגמה ממני. אני לא מתחשבנת עם אנשים מה הם עשו או לא עשו לי עד המקום שהם משקרים לי. שקר עבורי זה ערך עליון ולכן שם אני כן מתחשבנת.אני יכולה לנתק קשר עם אנשים שמשקרים לי. זה שלי וזה הקו האדום עבורי. מצאי את הקווים האדומים שלך שהם הערכים שלך והשאר מה שנקרא "תעבירי" שנה טובה

למעלה