ללכת לבד להצגה

ללכת לבד להצגה

חזרתי מהצגה "מועדון האלמנות העליזות", הלכתי לבד. ההרגשה משונה מאד וגורמת למחשבות על העתיד. גם תוכן ההצגה מדי פעם צובט את הלב ומאותת על מה שמחכה. מאד הייתי רוצה שבן זוגי יבוא אתי אך הוא הולך לישון מוקדם וגם אין לו סבלנות לנסיעה מחוץ לעיר, לחיפוש החנייה ובכלל מקום זר. אני מאד מקווה שהצגה מתאימה שתהיה בעירנו , נוכל לצאת ביחד. במוצ"ש היינו בערב של שירים רוסיים מתורגמים והיה נפלא ושנינו נהננו מאד. הלואי שאמצא ערבי זמר כאלה באזורנו שכל כך מתאימים לו במצבו. מזל שיש כמה ימי שמש , כך שיוכל לצאת להליכה. אתמול יצא הצהריים בזמן הפוגה בגשם ללא מטרייה אך עם מעיל וכובע וחזר רטוב לגמרי. החליט להתקלח אך לא קלט שהמים לא חמים וכנראה התקלח עם מים פושרים. פעם היה רגיל לבדוק את מצב המים , אך כנראה גם את זה שכח לצערי. לילה טוב לכולכם ומאד מקווה שיקבע מועד למפגש הפורום , טובה

zs1957

New member
לא נעים לכת להצגה לבד

היי טובה יקירתי, לא נעים ללכת להצגה לבד אבל לא נורא. הרבה אנשים בריאים עושים את זה. בפעם הבאה תקחי ת בתך או חברה ואז לא תחושי אי נעימות. נעים נשאר בבגדד!!!!! כמו שדברנו אדאג להביא לך תוכניות על פעילויות תרבות ברעננה ובכפר סבא. יש המון לא חסר. לגבי מועד מפגש הפורום כתבתי לגרשון אני מקווה שיתן לנו תאריכים והמפגש יצא לדרך. לילה טוב , שולחת לך חיבוק גדול . בידידות, זהבה שחם

ענתי44

New member
הייתי שמחה להצטרף אליך ../images/Emo140.gif

והעיצה של זהבה שתקחי את הבת שלך או חברה , מבורכת. יקירה, את חייבת לצאת וליהנות. אני בטוחה שבעלך ישמח כשתחזרי עם חיוך על הפנים.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי

מזדהה בהחלט עם הרגשתך, אבל, מאחר ואנחנו כבר "אלמנות קש", ובני הזוג שלנו כבר לא מתפקדים כבני זוג לכל דבר, כלומר, עול הטיפול וניהול הבית והמשפחה וגם הדאגה להכנסות כולה חלה עלינו, אז ודאי שגם היציאות כבר לא תהיינה משותפות כמו שהיינו רגילות בעבר. בעלי כבר זמן רב אינו יוצא לאירועים. קהל רב מלחיץ אותו, הוא לא רוצה לצאת מהבית, טוב לו בבית ולא אוהב לצאת, לא לסרט ולא להצגה, אז אין לי פרטנר גם בשטח הזה. הפתרון הוא לצאת עם חברות. זהבה צודקת, הרבה אנשים בריאים יוצאים ללא בן או בת הזוג. מוצאים חבר או חברה, או אחד הילדים משמש כפרטנר ליציאה. זה לא כל כך גרוע בפני עצמו, אלא עצם העובדה שהבעל נסוג ואינו מסוגל ליהנות מהדברים המשותפים שהיינו רגילים ליהנות מהם ביחד... מחלה ארורה. טוב שיצאת טובה, צריך גם מזון לנפש ולנשמה, לא רק לגוף. איני רוצה לחזור ולהדגיש את הצורך שבעלך לא יישאר לבד בבית, כמו שאת מתארת שיקול הדעת שלו כבר לא כמו שהיה... אבל זו כבר אופרה אחרת. דיברנו על זה בעבר ואני בטוחה שאת מודעת למצב. יום טוב ונאה ושנה טובה

למעלה