לללחחחחץץץץ אשמח לעידוד

LUV777

New member
לללחחחחץץץץ אשמח לעידוד

עם בטא 87 ( אחרי 14 יום מההחזרה) כאבי בטן ודימום.....ילד חולה בבית....ואני יושבת לי בעבודה שלא תומכת בכלל ולא יכולה להחסיר עוד יום ... ופשוט לא יכולה כבר לנשום מהלחץ....
עד עכשיו שיחקתי אותה גיבורה , תמיד עונה לכולם שהכל מצויין מחייכת לבעלי ואומרת על הכל "שטויות!" אבל אני מרגישה שאני ממש כבר לא שם...
אני סה"כ שנה בטיפולים (מאז הילד הראשון)... החזרת מוקפאים שלא הצליחה... החזרה שניגמרה בשק הריון ריק וגרידה בשבוע 11.... ועכשיו אני יושבת ולא יכולה לנשום וכל זה כי אני יודעת שהפעם זה הסיכוי האחרון האחרון לחלוטין לפני שאנן פונים ל"תרומת זרע"..... כן אה עוד תוספת לחץ לא קטנה.....
פשוט לא יודעת איך להתעודד ולכן אני כאן :(

anguly

New member

איזה לחץ כל הדברים יחד, זה כל כך קשה.
בואי ננסה לפרק את הדברים למה שאפשר לפתור, אם יש דימום יתכן ואת צריכה תוספת תמיכה, או של פרוגסטרון או של אסרדיול, כדי להגיע לבצע בדיקת דם, ולראות איזה בעייתי.
לגבי העבודה זה באמת לא פשוט, והכל ביחד מלחיץ נורא.
לא תמיד חייבים לחייך לכולם, ולא הבנתי את עניין תרומת הזרע, אם את מצליחה להכנס להריון מדוע היא נדרשת?

LUV777

New member
כי הבעיה בגללה

עושים IVF לא אצלי רק שגם אני עושה בעיות....

anguly

New member
אבל אם את מצליחה להרות אז הבעיה לא מחייבת תרומה

תרומה זה בדרך כלל רק במקרים של אין ברירה...

LUV777

New member
למזלי אני מצליחה...אבל

לבעלי אין זרע זה היה מטסה ואין אפשרות יותר , לצערי אלו היו 2 עוברים אחרונים ולכן כל כך רוצה שזה יצליח. עשיתי שוב בטא והיא הכפילה את עצמה...טפו טפו טפו !!!! אבל יש דימום כל הזמן אז לחץ לחץ לחץ :(

anguly

New member
אני מבינה

בדקת את רמות ההורמונים?
אולי צריך להגדיל את התמיכה?

LUV777

New member
בנתיים אמרו לי

להוסיף אנדומטרין ולנוח ולעשות עוד בטא ובכלל היו בגישה שיהיה מה שיהיה ואין כל כך מה לעשות....

anguly

New member
עוד אנדומטרין - זה עוד תמיכה

זה טוב ומאד תנוחי, זה גם טוב, ונקווה לטוב.
דימום זה משהו שאי אפשר לדעת איך יגמר, יש הרבה הריונות שמתחילים ככה, חלקם נגמר בטוב חלקם לא...
נקווה שאצלך יהיה מצוין

למעלה