לללללאאאא!!!

scooby4

New member
לללללאאאא!!!

קהילת מאטריקס היקרה גנבה לנו את רעיון הקונספירציות. במקום "מאטריקס", הם עכשיו "מאטריקס וקונספירציות"... זהו החלטתי. אנחנו משנים את הפורום שלנו ל"אגדות אורבניות ופילסופיות" - למרות שזה בכלל לא קשור!!!.

black flower

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לא נורא! זה שלא רשום בשם של הפורום קונספירציות לא אומר שאי אפשר לדון בזה!

scooby4

New member
כן אבל מי יודע

אולי תפוז הם איזה אח גדול שצופה בנו, ואם הם יגלו שאנחנו מדסכסים גם על קונספירציות, הם ישלחו לנו מכתבי אזהרה במסרים, ואם נמשיך אז גם בדואר, ובסוף נלך על זה לבית משפט, ואולי גם לכלא.

positive energy

New member
אממממ

1. כמו שאמרו פה, זה היה ככה ממזמן 2. הקונספירציות שמה זה סטייל מאטריקס, עם כל השיט של העולם האמיתי ואיפה אנחנו חיים וכאלה, הקונספירציות פה זה "האם המלכה רצחה את דיאנה", או "המדינה שלנו מנוהלת ע"י פליטים גרוזים שברחו מההפצצות של האוזבקים בצפון-מערב סיביר?", כאלה, לא ממש דומה

scooby4

New member
אני לא מתכנן לראות

נראה לי סרט גרוע, כמו השני. עדיף קיל ביל.

WallFlower

New member
אם התאכזבת מרילודד

יש סיכוי שזה יפצה אותך... ממש נהנתי בו... הוא לא מפלסף כמו רילודד וגם האקשן בו יותר נחמד...

Posiedon

New member
בתור מעריץ שרוף של רילודד,

הוא היה הרבה יותר טוב מרוולושנס כלומר האקשן בו היה הרבה יותר חזק מאשר רבולושנס אבל לרבולושנס יש לא מעט דברים יפים להראות... ובגלל אני מושפע למשל אני דופק אגרופים בהילוך איטי לחברים שלי (מכאן לפסיכיאטר) והרשימה של הסרטים היא בעצם 4: מאטריקס, אנימטריקס (הקטע של הילד עם הסקייטבורד,הוא הילד שמצליח לשלוט ברובוט ולפתוח ת'שער כדי שהאמפ שוק יוכל לעצור את זקיפים,הסרט נתן יותר מידע על העולם של המטריקס) מטריקס רלודד, מטריקס רבולושנס.

Posiedon

New member
אני אני אני !!!! ההיתי בבכורה!

ועד היום אני מושפע מהסרטים :)

x project

New member
אני ראיתי היום

לדעתי הוא היה מעולה וגם השני לדעתי היה מעולה וגם הראשון פשוט נהנתי

למעלה