gilmorefreak
New member
ללללללאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif2X17
אוווווף
כן כן..ידעתי שארינה תבגוד בהם..כבר הבנתי... זה התחיל ככה..כשהיא דיברה עם ג'ק על האהבה שלה ושל סלואן לרמבלדי ואיך זה שהוא לא נתפס בזה..ואז כשהיא התלהבה כל כך להחזיק את התיק עם הדפים האלה על הלב..ואז כשהיא נפרדה מסידני..זה כבר היה ממש ברור..כי כאילו..ממתי ארינה מפחדת ממשהו..ממבצע שכזה
זה היה חשוד.. אההההההה..איזה מניאקית היא
אני כולי אכזבה...
ואז..כאילו שהיא ביקשה מג'ק שיוריד לה את מכשיר האיתור..
אני ממש מאוכזבת..ממנו ציפיתי ליותר..באמת..ואז כשהם התנשקו אני מניחה שהיה ברור לכולם שזהו..זה נגמר..כבר מזמן הוא איבד את היכולת של לדעת האם היא משקרת או דוברת אמת... אויששש..אני ממש מאוכזבת ממנו..
כל כך לא מתאים לו להוריד לה את מכשיר האיתור..מה הוא חשב
ועוד אחרי השיחה על הדברים של רמבלדי.. אה..וחחח..קנדל שיעשע אותי..שהוא אמר לג'ק שהוא יכול לקבל למבצע הזה כל מה שהוא..ואפילו את העבודה שלו..חחחח..וג'ק כזה ככה בטבעיות- אני אוותר..
אה..אממממממ...פרנסי אני מתחרפנת ממנה..נווווו....וויל..תקלוט כבר..אההההההההה...מישהו
אני לא מאמינה...היא פשוט שואבת ממנו מידע.. ואתם יודעים מה התחיל להפריע לי לאחרונה..סבבה טכנולוגיה מתקדמת בטירוף..אבל קצת נסחפו..היא מהפנטת אותו או וואטאבר ופשוט סוחטת מידע...היא משוכפלת
בפרק הקודם סידני לבשה חליפה שחוסמת ראיית חום..בלה בלה..כי זה מה שהיה במצלמות..זוכרים
אההההההההההההה....בהתחלה באמת חשבתי שוויל מספר לפרנסי הכל..ואז שמחתי שזה חלום..וחח..שווהן הרגיע אותו אז אמרתי כנראה שזה באמת נורמלי... מסתבר שלא ככה..ואולי זה רק ווהן מוזר קצת..
אה..וכן..לשנייה קניתי את זה שהוא(ווהן) אשכרה בוגד..אבל..אה..חחח..עם המפתחות הוא קנה את ליבי חזרה..
אבל כעסתי על סידני שהיא לא בדקה אם התוכנה קיימת...אבל אז כבר פיענחתי לבד..כשהתחלתי להבין שארינה עוזבת אז הבנתי שהוא בודק אותה...
בעעעעעעעעעע..איזה מעצבנת למה היא עושה את זה
היא פשוט רעה...
איך אפשר
היא פשוט משוגעת על רמבלדי..אז שהיא וסלואן ילכו להם...אווף איתם מעצבנים..אההההה..ומה סארק קששור בכלל
סתם שפוט של סלואן..הוא ממש מיותר לטעמי..יכלו לקחת מישהו בלי חשיבות מוקדמת במקום סארק... טוב..נמשיך הלאה... זאת רק אני או שהחבר הזה של ווהן סובל מנחתי רגישות
טוב נו..קצת בצדק... מה נסגר עכשיו עם דיקסון..עוזר לא עוזר
כי פרק קודם הוא הציל את המצב.. ואם אתם כבר עונים בספוילר אז לא ספוילרים שממש יהרסו..רק כזה..אממ..לא בדיוק..או כן בטח..כאילו אההה...לא משנה..אם זה יהרוס אל תספרו בכלל..(ספוילרים של התוכנית הזאת זה הדבר הכי הורס שיכול להיות..
התוכנית היחידה שאני נזהרת מהם
) נו..איילת...תחשבי..מה עוד היה
אה..כן..דבר אחרון...:
היה פרק מ- ע- ו- ל- ה
אוווווף