ללללללללאאאאאא. :(:(:(

ללללללללאאאאאא. :(:(:(

יום האהבה? אני כרגע במשבר. לג'קו יש חברה ראיתי בגיא פינס... ראיתם אותה?!?! אותו ?!?!?! כ"כ עשה לי עצוב.. שלא בא לי לעשות כלום.. כן כן ממש בהגזמות .. ג'קו..לא...אני אוהבת אותך.. :( בבקשה, בנות, אני צריכה ניחומים. זוכרות? זו שאני מההופעה בסילבר... אגב אם אני לא טועה הוא בחתונה של ישראלה עם החולצה החומה שהיתה לו בהופעה... בקיצור אני מזההההה מתה.. =[

rootteem1

New member
חח איזו חמודה את=]

כן יש לו חברה כבר זמן רב.. מתחילת כל ההופעות... אבל היא חמודה, והוא נראה מאוד מאושר איתה... אז מה נותר לנו לעשות חוץ מלאחל להם אושר והצלחה? ולחפש לעצמו בנים קצת פחות חלומיים והורסים עם כל העצב שבעניין.

kapit5

New member
אוי את בטח נורא מאוכזבת

אבל הם כבר חברים כמה חודשים טובים.ואנחנו רק מאחלים שיהיה להם טוב ביחד.

rifkin1

New member
אבל כולם כאן דווקא מאוד מחבבים

את הילה... היא נראית טוב ואם אני לא טועה היא היתה בהופעה הראשונה של ג'קו בגהה וכמה בנות (אני חושבת יאנה) פגשו אותה ואמרו שהיא מקסימה... אני הייתי בטוחה שהוא דווקא יתחיל לצאת עם איזה פרחה מפורסמת סטייל רונה ליץ... לפי דעתי זה טוב שהוא לא יוצאת עם מפורסמת.

שונית 7

New member
מסכימה לגמרי תראי איזה פסטיבל

עושים לנינט בעניני זוגיות.ממש מגזימים!!!

עדיין

האהבה שלי אליו כ"כ עצומה אבל לא אמיתית כנראה.. אפשר רק לפנטז עליו חח יודעים אולי איך הם הכירו?

kapit5

New member
מה שיפה בפנטזיות הוא-

שהן מותרות גם לנשואות.........

שונית 7

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

למעלה