ללמוד אספרנטו

ללמוד אספרנטו

שלום ונעים מאוד אני עידן, בן 17, מהרצליה הייתה לי שיחה (בעיברית :) עם מישהו באוטובוס והוא מאוד עניין אותי לגבי אספרנטו. הבטחתי שאני אלמד, אבל אין לי כסף בינתיים :") אני אשמח אם תפנו אותי לאתרים, אבל האם מישהי.ו מכן.ם יודע.ת אם יש קורסים או משהו יותר קהיליתי או אפילו ספר בעברית או משהו שדרכו אני אוכל ללמוד את האספרנטו? תודה. עידן, 113260526

sagxulo

New member
../images/Emo45.gif הפתעה נעימה בשבילך!

עידן saluton! תקליטור (CD-Rom) "חלון לאספרנטו": חינם! חם מהתנור ("צריבה"!) תוכל לקבל הביתה תקליטור בעברית המציג את אספרנטו והמכיל קורס מולטימדיה בסיסי לאספרנטו בעברית וב-17 שפות אחרות (רוסית,אנגלית...). ללא תשלום תקבל את התקליטור ואם תרצה, הנחיה ובקרת התקדמות בדוא"ל. שלח לאלתר מסר עם שם וכתובת ביתך ל: [email protected] ~G^is baldau

Allon 8vD

New member
ובנוסף...

אפשר גם ללמוד בחינם באינטרנט (ראה מבחר סימלי למטה), אבל נכון להיום "חלון לאספרנטו" הוא הקורס היחיד לדוברי עברית שניתן בחינם. לא משנה באיזה קורס תבחר, ברגע שתלמד לומר Saluton ו-Ghis, אני ממליץ מאד להגיע לפעילות של האגודה לאספרנטו בישראל (אתה כבר מוזמן). אגב, הייתכן שהמישהו באוטובוס היה הרשע (שאוכל גבינה ומיונז) שמופיע בכרטיס האישי שלי, ונוסע ב-247 לפעמים?

avielss

New member
אפרופו תקליטור

יום שישי שלחתי מייל היום הוא כבר מותקן אצלי במחשב.... אז קודם כל תודה התקליטור בנוי החל מהבסיס הקל ביותר (אותיות מילים וביטוים) נראה על הכיפאק ואכו מומלץ מקווה להתחיל לפטפט איתכם בקרוב

interDist

New member
מצויין

!saluton kaj bonvenon, kara amiko ni esperas au`di vin en la proksima tempo kiam vi parolas Esperanton !multajn sukcesojn
עם השפה
אם יש לך שאלות כלשהן - אתה מוזמן לשאול בכל עת. סרגיי.

למעלה