ללמוד גילוף בעץ

בילבי951

New member
ללמוד גילוף בעץ

היי, שלום לכולם. האם אתם מכירים מקום ללמוד בו גילוף בעץ? (עליי רק לציין שלמדתי גילוף בעץ אצל הנס קנטור וזה לא הסתדר מכל מיני סיבות- אבל בעיקר כי כמות התלמידים בכל שיעור אצלו גדולה מידי, דבר שלא מאפשר לו להקדיש זמן מספק לכל תלמיד ותלמיד. לכן נותרתי חסרת מעש בחלק גדול מהשיעורים אצלו...) אני מאיזור המרכז. תודה

yulevi

New member
גילוף

ידוע לי שקיים חוג לגילוף ופיסול בעץ, המוזיאון ישראל בירושלים אם מתאים לך טלפונים[בתקוה שלא השתנו] 02-6771303 - 02-6708961

בילבי951

New member
תודה, אבל

אני מאיזור המרכז, כך שירושלים לא טוב לי, כי אין לי יכולת להספיק להגיע מהעבודה לירושלים בזמן (הקורסים מתקיימים רק באמצע השבוע). חבל...

shaya7

New member
גילוף

אשמח לתת לך מספר שמות של מדריכים שעיה-0526706085

yulevi

New member
נשמח לדעת מי המדריכים

כדאי לפרסם את שמות ומיקום שלהם לטובת הכלל,ומי שיהיה מעוניין יפנה לשעיה לקבלת מספרי הטלפון של המדריכים

בילבי951

New member
תודה...

תודה על כל הקישורים שאתה מביא (וגם על הקבצים שאתה מעלה). הם מאוד מעניינים ותורמים. העניין הוא שאין לי סטודיו שבו אני יכולה להתאמן. לכן, גם אם אני רוצה ליישם את מה שאני קוראת באתרים שונים, אין לי איפה....

arsar

New member
יש דרכים עוקפות

הודיעי לי אם את מעונינת ואתן לך פרטים לדרך פרטיזנית

artagel

New member
ללמוד גילוף בעץ

סליחה שאני מצטרף רק עכשיו בקרית אונו קיים קורס כזה הניתן ע"י מתנ"ס קרית אונו כבר מספר שנים ברח' ירמיהו 4 ,לא התנסתי בו ולכן איני יודע את רמתו המקצועית,לפרטים נוספים והרשמה טל'035347659 ימים א'-ה' בשעות 9:30-12:30 /16:30-20:30 . קרית אונו נימצאת במרכז של המרכז בהצלחה נ.ב במידה ותיקחי חלק בקורס זה תידעי אותנו במיוחד על הרמה המקצועית תודה

למעלה