ללמוד הכל על הסינים....

ללמוד הכל על הסינים....

אנחנו זקוקים באופן נואש לידע על התרבות הסינית על מנת להתגונן מפני הסינים שמייבאת רונית תירוש.. (באופן רשמי הרשיון ליבא ניתן לבן שלה). ודרך אגב - שמעון פרס היה שר התקשורת בתקופת מלחמת יום הכיפורים... ועדיין לא פורסם פס הקול של היומיים הראשונים למלחמה

למפלגת "קדימה" יש צבא פרטי....

לגבי התוכניות שלאולמרט אנחנו לא יודעים כלום. אבל - רשיון היבוא שניתן לרונית תירוש לייבא אנשי גרילה סינים.... מפחיד = בהתחשב בעובדה שחקירת רצח ע נ ב ל ע מ ר ם הי"ד טוייחה.

TAINTED SAINT

New member
הצבא הפרטי של מפלגת קדימה

איננו הדבר המטריד אותי,גם לא רונית תירוש,אולי יכלה לעניין אותי לפני 25 שנה,אז נראתה ממש טוב,וגם עדיין לא הספיקה ללמוד פרק בהלכות שחיתות ופוליטיקה.... ואנשי הגרילה הסינים הם בעייתה של משטרת ההגירה-סוף סוף תהיה להם משימה מאתגרת באמת-לעצור לוחמים אמיתיים, מאומנים בקרב מגע,וטכניקות לוחמה חדישות,ומצויידים בנשק מתוחכם ובתסביך נחיתות איום בגלל קומתם הנמוכה.... מה שמעניין אותי כרגע היא העובדה שנסיונות לטייח מעשי רצח הפך לשיגרה במדינתנו,גם כל מהלך החקירה של הרצח של תאיר ראדה, השם ייקום דמה,תמוהה ביותר,אני לא רוצה להסחף עכשיו לקונספירציות אבל אני מקשר זאת אל העובדה שלשלושה מהחוקרים יש בביתם פינקים וכנרים,ולחברתה לכיתה היה לפני שנים תוכי מגמגם.....כל העקבות מובילים חזרה לפורום ציפורים ולמה שקרה לאב סבי..... פורים שמח לכולם ! ! !
TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo124.gifשכחתם להגיב לה......

לא יפה ! בסוף היא תעלב ולא תחזור......

למעלה