ללמוד לבד לנגן על סקסופון

omercoh

New member
ללמוד לבד לנגן על סקסופון

שלום! לאחרונה "ירשתי" סקסופון אלט. הרבה שנים רציתי ללמוד איך לנגן על סקסופון אבל הייתה לי בעיה כספית לרכוש אחד. היום כשיש לי סקסופון, יש לי בעיה של זמן ללמוד אצל מורה (אני חייל). רציתי לדעת אם יש שיטות לימוד עצמי לנגן על סקסופון, אולי תוכלו לתת לי כמה הנחיות ראשונות, או אולי אפילו להמליץ על ספר לימוד טוב. תודה רבה!

Double U

New member
אפשר לקנות חוברות למתחילים

רק להתאמן על הטכניקה וכשיתפנה זמן, למצוא מורה פרטי (וזול, אין הרבה כאלה) ולשחק אותה

Virons

New member
ללמוד זה נורא קשה

גבר אני מנגן על סקסופון כבר 4 שנים וזה דורש המון זמן והשקעה כדאי להגיע לרמה מספקת הצעה שלי תשתחרר ותמצא מורה עד אז תנסה ללמוד בעיקר תיאוריה ולא שירים

BolraK

New member
זה יהיה מאוד קשה...

תראה, כמו מה שזה שמעלי אמר, עד שרואים תוצאות מספקות בסקסופון צריך להשקיע הרבה שנים. אני מאמין שאם אתה תנסה ללמוד לבד אתה תתייאש באמצע...פשוט בגלל שאפילו אחרי למשל שנתיים של למידה על סקסופון עדיין יש תחושה של מתחיל (במיוחד כשאתה שומע קטע סקסופון ברדיו ואתה מגלה שהצליל שלך בכלל לא נשמע כמו צליל של סקסופון
).... אם אתה רוצה סתם ככה שיהיה לך ידע בסיסי אז אתה יכול לקנות חוברת תווים שיש בה לוח איצבוע ולהתחיל להתאמן...בתכלס שום דבר רע לא יכול לצאת מזה... אם כבר יש לך סקסופון אז שווה לך לנסות, אבל בעיקרון צריך להיות באמת אדם מיוחד וכישרוני כדי להצליח להגיע לרמה מספקת בכוחות עצמך.

למעלה