ללמוד מדעי המחשב בלי ניסיון?

ללמוד מדעי המחשב בלי ניסיון?

מישהו ממכם למד מדעי המחשב באוניברסיטה בלי שום ניסיון קודם במדעי המחשב..? אין לי בכלל ניסיון בכל מה קשור להיתעסקות עם מחשבים, אבל יש לי המון כח רצון ומוטיבציה להצליח בלימודים. וזה נראה לי מאוד מעניין ללמוד נגיד מדעי המחשב - מתמטיקה.. מה אתם אומרים? יש סיכוי להצליח?

maverick 42

New member
לימודי מדמ"ח באונ'

אמנם לומדים לתכנת, אבל יש הרבה יותר דגש על מתמטיקה. מה שצריך להדאיג אותך הוא יותר החיבור שלך למתמטיקה, פחות למחשבים (זה שונה אם תלך ללמוד במכללה).

maverick 42

New member
לא ברמה של אונ' (תואר במתמטיקה)

אמנם לומדים מתמטיקה, אבל יותר מהאספקט הטכני, כמו בלימודי פיזיקה/הנדסה.

נופרבלע

New member
אני יודעת שאצלנו(המכללה למנהל)

למשל כל הקורסים המתמטיים הם במתכונת הספרים של האו"פ תוכן ההרצאות הוא בדיוק כמו שכתוב בספרים.

vinney

Well-known member
באמת? זה חדש

ממתי זה? אני עדיין בטראומה מאז שעזרתי לידידה עם לינארית והשאלות שם היו ברמת הבגרויות בערך...

נופרבלע

New member
אני לא יודעת איך זה בכל החוג למדעי המחשב

במכללה למנהל אבל אצלנו בתוכנית זה לפי האו"פ ממש אחד לאחד

נופרבלע

New member
היא נקראת אל"צ

ראשי תיבות של אקדמיה לפני צבא מתחילים את התואר(מדעי המחשב Bsc) בכיתה ט' וזה נמשך גם במהלך התיכון רוב הקורסים הם במתכונת קצת שונה מהמסלול הרגיל

vinney

Well-known member
נחמד../images/Emo13.gif

רוצה לכתוב לנו מאמר על התוכנית, ועל המכללה בכלל?

vinney

Well-known member
תסתכלי על המאמרים שכבר יש

באופן כללי אני רוצה שהמאמרים יתנו מידע למועמדים מתעניינים מנקודת מבט של סטודנט/בוגר. כל מה שרצית לדעת לפני שנרשמת ולא ידעת את מי לשאול

גיל14

New member
חבל חבל חבל

האנשים שמגיעים לאל"צ הם בד"כ בכמה רמות מעל הממוצע במכללה למנהל. את אומרת שהתואר ברמה של האו"פ - אז למה לא ללמוד כבר שם ולקבל תואר שנחשב קצת (הרבה) יותר? אתם מקבלים מלגה?

נופרבלע

New member
אמממ

על כל 1000 שקל שאנחנו משלמים העירייה מוסיפה 2000(זה מסופסד) למה?כי זה מה שקפץ לי באותו רגע (כיתה ח' מי באמת חשב על ללכת לעשות תואר לפני) וכי אני דיי עצלנית מטבעי וצריכה שילחיצו אותי כדי לקחת את הכמות קורסים שאני לוקחת בסמסטר. אני חושבת שאם הייתי לומדת בפתוחה הייתי מוותרת לעצמי יותר..(אופי של בנאדם)

למעלה