ללמוד פוקר ולהפוך לשחקן טוב יותר

ללמוד פוקר ולהפוך לשחקן טוב יותר

שלומות, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול, וסליחה מראש לגברדיה המכובדת, אבל בכל זאת אנסה ותודה לעונים. העניין הוא כזה, התחלתי לשחק פוקר לא מזמן (עד עכשיו יותר התמקדתי במשחקי קלפים אחרים, וויסט וכו') וראיתי כי טוב. ביומיים בלבד זכיתי להקרא pro 500k בתוכנת טקסס הולדם בפייסבוק. אמה מה, אחרי האוכל בא התאבון, והלכתי לשחק עם הגדולים וחטפתי בעיטה בת&ת אחרי זמן קצר (שלא נאמר כצאן המובל לטבח) והפסדתי את הכל. ועכשיו אני רוצה נ ק מ ה. והשאלה היא כזאת: היכן אפשר להשיג חומר ללימוד פוקר, ספרים, קלטות, מקומות מפגש להסתכל (בדומה לברידג') או כל המלצה אחרת.. אני יודע שיש גם באינטרנט וקראתי קצת, אבל לטעמי היה חסר שם ומאוד תמציתי (לפחות בהרגשה), אם יש לכם לתת לינקים מעניינים אשמח גם לקבל.

PT1982

New member
היי

קבל קישור! מאמרים וסקירות, המון חומר לימודי שיעזור לך להבין קצת מהשטויות שבטח עשית עד עכשיו..... http://pokerpros.co.il/

תודה יניב ו pt1982 על התגובה

נחמד לראות השקעה באתרי פוקר בשפת אמנו. את 2 האתרים בעברית מצאתי בחיפושים הקודמים, אבל הסתכלות מחודשת גרמה לי לגלות דברים חדשים וקישור מצויין לאתר http://www.fulltiltpoker.com/ שכמות המידע שיש שם מדהימה (ובכלל האתר מקצועי ומושקע בטרוף).

Black White

New member
אני ממליון ירדתי חזרה ל20 אלף, ומעשה שהיה כך

היה. קיבלתי AA, הימרתי בתחילה על זוג גדול. כולם השתוללו בהימורים, ובום - קיבלתי בוחטה ענקית. מיד לאחר מכן, קיבלתי שוב AA, ובפרץ אנרגיה בלתי מוסבר הימרתי על 70 אחוז מהקופה, ובכל הסיבובים הובלתי עד שבאחרון מישהו קיבל סטרייט והשאיר אותי עם 100 אלף. משם הידרדרתי ל20, אבל הוא עוד ישוב!

תודה גל, אתר נחמדצ'יק

רק חבל שהקישורים לוידאו לא עובדים (דווקא נראים סרטים נחמדים).

Black White

New member
לא טעיתי. מנהל הפורום שרשר את ההודעה שלי

לפה, במקום לאשכול המקורי של מישהו שכתב על חווית לימודי הפוקר באפליקציה בפייסבוק

inteli

New member
ללמוד פוקר..

היי, לדעתי כדאי לעשות שני דברים: לקרוא ספר בסיס טוב על פוקר ולהתמקד בסוג משחק אחד, הולד'ם הוא הכי נפוץ עכשיו והכי פופולרי.. כדאי גם לדעתי לקרוא קודם חומר על משחקי קאש ורק אח"כ לעבור לטורנירים.. (אני ממליץ על הספר של סקלאנסקי, שמעתי שגם הרינגטון על קאש הוא טוב) הדבר השני הוא לשחק כמה שיותר ידיים, פוקר בפייסבוק זה לא רציני ולא באמת עוזר להשתפר, אם אין לך משחק שבועי להצטרף אליו אז האופציה האחרת היא אינטרנט. מומלץ להתחיל לשחק קצת בפליי מאני באתר או שניים כדי להכיר איך הכל עובד וכדי לבחור את האתר שאתה רוצה להפקיד בו ואז לעבור לכסף אמיתי, שם נמצא הפוקר ברמה טובה. דרך טובה להתחיל היא עם ה50$ בחינם שמקבלים מPOKERSTRATEGY.COM, תחפש על זה בפורום.. בהצלחה

למעלה