ללמוד ציור ואנימציה

ללמוד ציור ואנימציה ../images/Emo32.gif

שלום, שמי יובל כרמי. לפני מספר שנים התחלתי להתעניין בציור ואנימציה. אני, להבדיל מהרבה אנשים מוכשרים אחרים, נולדתי בלי כישרון לצייר, כך שזה משהו שהייתי צריך לבנות. התחלתי כמו כל מי שאין לו ניסיון בציור וכישרון מולד. כל הזמן חיפשתי עוד ועוד חומר שיעזור לי ללמוד איך לצייר, ניסיתי לקחת קורסים והגעתי למסקנה שהאימון הוא מה שעזר. לצערי, כשאני מסתכל היום לאחור, אני רואה שהדרך יכולה להיות הרבה הרבה יותר קצרה עבורי בעזרת הדרכה נכונה וחינמית (כל הספרים שקניתי הצטברו למאות על גבי מאות של שקלים). בנובמבר 2005 עלה בי רעיון, מה יקרה אם במקום להתלונן כמה קשה זה ללמוד לצייר ולהנפיש אנימציות (בעיקר כי אין מקור אחד טוב ללימוד שמאגד הכל), אולי אני אבנה, עם הניסיון שיש לי היום, ועם עזרה מאנשים אחרים, מקור אחד, בשפה גלובלית, שיאגד הכל. בימים אלו אני עובד על DrawBetter.com. עד עכשיו אין בעיות מבחינת בניית האתר עצמו – אני מאגד חומר מהמוני אתרים ומסכם אותו למדריכים וכרגע מחפש אנשים שיעזרו לי לעשות זאת. הבעיה היחידה שנתקלתי בה, ולכן ההודעה הזו נמצאת בפורום שהיא לאו דווקא קשורה אליו, היא שהשרת שעליו מאוכסן האתר – לא גדול מספיק, עם תעבורה קטנה מאד, ועם זמני אופליין מאד ארוכים. מה שאני מבקש זה שאתם – הגולשים הנאמנים שלאו דווקא רוצים ללמוד ציור ואנימציה (ואני בטוח שחלקכם כן) יעזרו לי – לנו, לקנות את השרת הזה – על ידי לחיצה על פרסומות באתר. התהליך, איך שאני רואה אותו הולך כך: הכסף שמתקבל הולך לשרת יותר טוב - במידה ואני אקבל תגובות רחבות יותר ממה שאני מקווה – הכסף שיישאר ילך לפרסום האתר – יותר אנשים יבואו לאתר – יותר אנשים ידעו לצייר – פחות תסכול – יותר אנשים מוכשרים – עולם טוב יותר . נשמע מופרך? לכל דבר יש תוצאה. הבקשה שלי היא שתכנסו לאתר ותלחצו (לחיצה אחת מספיקה) על 2-4 פרסומות (מה שיופיע שם). אני מודה לכם מקרב לב, יובל כרמי מנהל drawBetter.com כתובת האתר היא http://www.drawbetter.com שלום, שמי יובל כרמי. לפני מספר שנים התחלתי להתעניין בציור ואנימציה. אני, להבדיל מהרבה אנשים מוכשרים אחרים, נולדתי בלי כישרון לצייר, כך שזה משהו שהייתי צריך לבנות. התחלתי כמו כל מי שאין לו ניסיון בציור וכישרון מולד. כל הזמן חיפשתי עוד ועוד חומר שיעזור לי ללמוד איך לצייר, ניסיתי לקחת קורסים והגעתי למסקנה שהאימון הוא מה שעזר. לצערי, כשאני מסתכל היום לאחור, אני רואה שהדרך יכולה להיות הרבה הרבה יותר קצרה עבורי בעזרת הדרכה נכונה וחינמית (כל הספרים שקניתי הצטברו למאות על גבי מאות של שקלים). בנובמבר 2005 עלה בי רעיון, מה יקרה אם במקום להתלונן כמה קשה זה ללמוד לצייר ולהנפיש אנימציות (בעיקר כי אין מקור אחד טוב ללימוד שמאגד הכל), אולי אני אבנה, עם הניסיון שיש לי היום, ועם עזרה מאנשים אחרים, מקור אחד, בשפה גלובלית, שיאגד הכל. בימים אלו אני עובד על DrawBetter.com. עד עכשיו אין בעיות מבחינת בניית האתר עצמו – אני מאגד חומר מהמוני אתרים ומסכם אותו למדריכים וכרגע מחפש אנשים שיעזרו לי לעשות זאת. הבעיה היחידה שנתקלתי בה, ולכן ההודעה הזו נמצאת בפורום שהיא לאו דווקא קשורה אליו, היא שהשרת שעליו מאוכסן האתר – לא גדול מספיק, עם תעבורה קטנה מאד, ועם זמני אופליין מאד ארוכים. מה שאני מבקש זה שאתם – הגולשים הנאמנים שלאו דווקא רוצים ללמוד ציור ואנימציה (ואני בטוח שחלקכם כן) יעזרו לי – לנו, לקנות את השרת הזה – על ידי לחיצה על פרסומות באתר. התהליך, איך שאני רואה אותו הולך כך: הכסף שמתקבל הולך לשרת יותר טוב - במידה ואני אקבל תגובות רחבות יותר ממה שאני מקווה – הכסף שיישאר ילך לפרסום האתר – יותר אנשים יבואו לאתר – יותר אנשים ידעו לצייר – פחות תסכול – יותר אנשים מוכשרים – עולם טוב יותר . נשמע מופרך? לכל דבר יש תוצאה. הבקשה שלי היא שתכנסו לאתר ותלחצו (לחיצה אחת מספיקה) על 2-4 פרסומות (מה שיופיע שם). אני מודה לכם מקרב לב, יובל כרמי מנהל drawBetter.com כתובת האתר היא http://www.drawbetter.com

למעלה