ללמוד שפת סימנים

GuyMan

New member
ללמוד שפת סימנים

נכון בתיכון שיש בחינות רק מתמטיקה, אנגלית, לשון, היסטוריה ויש עוד הרבה ולמה לא לעשות גם בחינות שפת סימנים ללמוד מכל שפות זרות מהעולם למה לא? משום שאני הלכתי לקולג שלי וראיתי שם שיש בחינות שפת סימנים הרבה מכל שפות זרות והופתעתי שאין שם ללמוד שפת סימנים בעברית למה כי החינוך ישראל לא מרשתה לעשות בחינות... אני חושב משום חינוך ישראלי חייב לשנות לעשות וגם לשתף למגמת המערב!

מה??

אתה מדבר...על תיכונים שחירשים לומדים בהם? ולמה שיעשו עוד בגרות? אין לתלמידים בארץ מספיק מבחנים? בעצם אני לא יודע איך רמת הלימודים בבתי הספר האלה אז לא אגיד כלום... רק שבטח רק כמה אלפי אנשים מדברים שפת סימנים עברית למה שאנשים בארצות אחרות יטרחו ללמוד את השפה הזאת שבטח מדברים אותה רק בישראל..? בעצם לא הבנתי, אולי אתה מדבר על זה שצריך לאפשר קיום בחינות לחירשים בארץ בשפת סימנים? אבל אני חושב שאין בכלל בתי ספר לחירשים בלבד כמו הקולג´ שאתה לומד בו, רק בתי ספר מעורבים..

GuyMan

New member
לאקס

בעצם אתה לא הבנית מה אמרתי... בבית הספר אפשר לעשות עוד מבחנים או בחינות של שפת סימנים מטרה תקשורת עם בני אדם שומעים לחרשים... באירופה שיש שפת סימנים שונות שלהם לא צריך איזה רמה אלא מדינות תומכות שבני האדם ללמוד שפת הסימנים משום לעשות זה אפשר לעבוד בשפת הסימנים.... בישראל אפשר לעשות זה אבל שיש בעיה אחד היא הרסה את הדמוקרטיה של החוק החינוך

נכון.

כבר אין בישראל דמוקרטיה בכל הקשור לחינוך. מכניסים שטויות לא אובייקטיביות (או סובייטיביות? אני כל הזמן מתבלבלת בין המילים, אני מתכוונת להגיד עם דעה עצמית) לראש של התלמידים. מה זה מזכיר לכם?

למעלה