לל אלה מירים אותו בשם אחר,אז

NaDaV18

New member
לל אלה מירים אותו בשם אחר,אז

ילד* כוכבית שינה את שמו ל
ילד כוכביתרק בלי הכוכבית.. אנא שימו לב לשינוי..

רותם טל

New member
אהה אוקי...עכשיו לפחות הוא לא זר

כמו שאני הייתי בהתחלה. וכל אלה שמשנים ניקים כל יום שני וחמישי-רק תודיעו מראש!

../images/Emo18.gif אני מתחיל להתנפח מחשיבות

אז נראה אם אני מצליח לכתוב ב[URL='http:///'] כחול מודגש [/URL] ובאותה הזדמנות נקפיץ את השרשור הזה למעלה [URL='http:///'] ילד כוכבית [/URL]= ילד * (שקד איך כותבים באדום ?)

רותם טל

New member
אני מבקשת אותך לסדר

יש תור-לא בפשטות כזאת מגלים את סודות הכתיב

../images/Emo52.gif אז מי אחרון ?

טוב, בסדר אני אחריך. רק קופץ לרגע לבנק, אחר כך לשופר-סל, עוד שניים שלושה סידורים קטנים וכבר חוזר. אז אם שואלים, אני אחריך, טוב ?

ש ק ד ב ת

New member
אתה קיבלת כבר אישור כניסה../images/Emo35.gif

אני מכריזה בזאת על שהותך באופן חוקי, ולמרות שהספקת בחמש דקות גם לברך את עצמך בברוכה הבאה וגם בלכתך לשלום. אני מרשה לי פעם נוספת לברך אותך בברכה הראשונה. למרות שאני כרגע במצב רוח ממורמר עלייך, לך יש פרוטקציות במשרד הפנים,ולא לקחת אותי? עוד בשבת,הם פתחו את הדלתות בפניך. אין בעיה,אני סופגת הכל בשקט-עד שיום אחד הכל יתפרץ.

רגע, רגע, את לא הבנת

אין לי פרוטקציות במשרד הפנים. ובשבת, עם הגועליציה הקיימת ? אפילו ראש הממשלה לא יקבל שירות ( רק אם ישתמש בכמה ניירות ירוקים כאלה ארוזים בתוך מעטפה חומה כזו ). פשוט, בביקורת הגבולות, אז אמרתי למסכן שביקש ממני תעודות, שאני בא לפי ההוראה שלך, ושאם לא יתן לי לעבור הוא מסתבך איתך. היית צריכה לראות איך שהוא החוויר...

ש ק ד ב ת

New member
אני חושבת שאתה מנסה לחפות על

כך שיש לך קשרים,ובעצם גם לך כמו לאלו היושבים בכנסת יש כסף מיותר,אז אל תחשוש,אל תירע להלן מספר חשבון הבנק שלי: 39756/72 בנק הפועלים סניף 555. אפשר גם בהמחאה בנקאית, או במזומן בשטרות של 13.30 ש"ח (מחיר קופסת סיגריות). וכך אתה אתה מציע את עצמך בגבול?! להווה ידוע לך שעל מנת להיות פוליטיקאי, אתה נדרש לעשות ויתורים רבים: לא לנסוע באוטו שלך אלא באוטו שהמדינה מממנת לך. להגיע (כמעט) כל יום לירושלים ולאכול במזנון, שהאוכל שם הוא זוועתי (מנסיון). להשתתף בדיונים מרתקים אודות סבסוד המרגרינה לתושבי הפריפריה, ולהצביע נגד (כי זה מה שיו"ר המפלגה אמר, ולא אמורה להיות לך דעה). וכמובן הויתור הגדול מכל - לוותר על עקרונותיך, אמונותיך, נשמתך וילדיך, ורק שחבר המרכז יזמין אותך לבר מצווה של אחיינו מצד אחותו. אני קוראת לך להרים את הכפפה ולעשות את זה, נמאס מהדיבורים. אני אהיה הראשונה שאצביע בעדך, וזאת בתנאי שתכניס סעיף למצע בו ייאמר שכל אדם שיש לו בעיה כלשהיא, לפני שהוא פונה לערכאות - שיגיע לפה. אנחנו כבר נטפל בהקטנת העומס על בתי המשפט. נכון או לא??? ושיעביר המחאה דשנה לחשבון הבנק, הכתובת!? מצוינת בראשית ההודעה. אין גבול לשחיתות.

שקדוש, לפי הבקיאות

אני רואה שכבר בדקת הכל ואת הולכת להרים מפלגה משלך שבה תהיי היו"ר, לא יהיה מרכז אלא פריימריז (או ועדה מסדרת). אז מה יהיה המצע ? ומה תהיה סיסמת הבחירות ? ( סתם, סתם , לא בטוח שהנהלת תפוז תאהב כאן תעמולת בחירות ). BY THE WAY , מכירה את "חוות החיות" של ג´ורג´ אורוול ?

למעלה