אני חושבת שאתה מנסה לחפות על
כך שיש לך קשרים,ובעצם גם לך כמו לאלו היושבים בכנסת יש כסף מיותר,אז אל תחשוש,אל תירע להלן מספר חשבון הבנק שלי: 39756/72 בנק הפועלים סניף 555. אפשר גם בהמחאה בנקאית, או במזומן בשטרות של 13.30 ש"ח (מחיר קופסת סיגריות). וכך אתה אתה מציע את עצמך בגבול?! להווה ידוע לך שעל מנת להיות פוליטיקאי, אתה נדרש לעשות ויתורים רבים: לא לנסוע באוטו שלך אלא באוטו שהמדינה מממנת לך. להגיע (כמעט) כל יום לירושלים ולאכול במזנון, שהאוכל שם הוא זוועתי (מנסיון). להשתתף בדיונים מרתקים אודות סבסוד המרגרינה לתושבי הפריפריה, ולהצביע נגד (כי זה מה שיו"ר המפלגה אמר, ולא אמורה להיות לך דעה). וכמובן הויתור הגדול מכל - לוותר על עקרונותיך, אמונותיך, נשמתך וילדיך, ורק שחבר המרכז יזמין אותך לבר מצווה של אחיינו מצד אחותו. אני קוראת לך להרים את הכפפה ולעשות את זה, נמאס מהדיבורים. אני אהיה הראשונה שאצביע בעדך, וזאת בתנאי שתכניס סעיף למצע בו ייאמר שכל אדם שיש לו בעיה כלשהיא, לפני שהוא פונה לערכאות - שיגיע לפה. אנחנו כבר נטפל בהקטנת העומס על בתי המשפט. נכון או לא??? ושיעביר המחאה דשנה לחשבון הבנק, הכתובת!? מצוינת בראשית ההודעה. אין גבול לשחיתות.