למאזינה לראשונה

groishir

New member
אז ככה

הראשון בטח היה הריקוד המוזר של הלב. נסעתי עם המשפחה באוטו וכולם התלהבו ממנו, אבל לא אהבתי באותה תקופה. ובדיוק לפני שנתיים, ביום של התעודות נסעתי עם אחותי והיא השמיעה לי את הפעם האחרונה ומאז המשכתי לשמוע אותה. :)

.

השיר הראשון ששמעתי שלה היה בדרך הביתה בסדרה של תומר הימן ואממ ישר התאהבתי ><"

עשר שניות

וקשה להחליט על שירי חובה חוץ ממבול כמובן. כפי שנאמר - "המאזין למבול, יוכל לנוח בשקט בקברו". אגב שמעתי היום את המראות ונחיתות פעם ראשונה ברדיו.

השיר הראשון כמדומני היה

משהו מתוך "אתה חברה שלי" של ערן צור, כנראה "כשבאתי לקחת אותך מהעננים". זה היה דיסק שאחי שמע דיי הרבה (כמו כל הדיסקים של ערן צור) ואני בעקבותיו. בזמנו היה באז על "הזמרת הצעירה והמוכשרת שמנגנת עם ערן צור". כמה צעירה? 18. כגרופית של ערן צור אמרתי לעצמי שאם היא בגילי וכבר משתתפת באלבום שלו אז היא כנראה באמת מוכשרת. אחרי כמה שנים גם יצא האלבום הראשון שממנו אני מניחה ששמעתי את הסינגל שיצא לרדיו. מה הוא היה? לחיות נכון?

אוי זה שיר קסום

אני נורא אוהבת את זה שבהתחלה יש את הקול המוזר והמעוות של ערן צור ואז את התופים ואז רונה נכנסת עם קול נורא רענן וצעיר.

מיריתי3

New member
רונה קינן- המעיין הזוהר. פשוט מדהים .. ו..

"המעיין הזוהר" הוא השיר שאני הכי אוהבת. המילים של השיר כל כך עוצמתיות ומלאות משמעות בשבילי. יש לכל שיר כל מיני משמעויות וזה מיוחד מאוד... גם השיר "בתוך אגם קפוא" שיר מהמם. בקיצור היא והשירים שלה מהממים בכללי. אני אוהבת את כולם.

נילס15

New member
הבית האפור

שמעתי את רונה פעם ראשונה בעקבות שיטוט בYNET ונתקלתי בכתבה מצולמת על הופעה אקוסטית של שירים ליואל, הקשבתי והתאהבתי , אני חושבת שזה אלבום גאוני מכל בחינה והטקסטים שלו הדהימו אותו, ובכלל קצב הטנגו בשיר כאלו רוקד בין עבר להווה וזה פשוט שחף אותי.. (בסופו של דבר קניתי את הדיסק למורה שלי לספרות מהתיכון, כי רק בזכותה למדתי באמת להעריך כמה שהאלבום הזה ייחודי וגאוני)

מיריתי3

New member
אה.. התכוונת לשיר הראשון ששמעתי?

חחח אופס.. אז השיר הראשון ששמעתי היה "אתה מתעורר". כשנסעתי לירושלים עם המשפחה, והשורה "זה כמו להאכיל דגים באקווריום, אין לזה תמורה" הצחיקה אותי מאוד. לא הכרתי אותה בכלל. כשאני חושבת על זה, אז שמעתי לפני "אתה מתעורר" את השיר "הריקוד המוזר של הלב" עם גידי גוב. חשבתי שרונה זאת בטח איזו יהודית רביץ או זמרת מבוגרת אחרת. מה לעשות.. הייתי צעירה וטיפשה (גיל 12 לפחות)

מיריתי3

New member
גם "מבול" כמובן,

כשהוא היה שיר לפרסומת של חברת הכבלים YES לפני שנים טובות. אהבתי אותו נורא, אבל לא הכרתי אותה וגם לא עשיתי או בדקתי יותר מדי.

התוצאות

אז ככה, קיבצתי את כול השירים שאתן בחרתן והוספתי לכול אחד מהם קישור לשיר, בביצוע אולפן וגם בהופעה. תהנו

זה כ"כ לוקה בחסר ../images/Emo3.gif

אבל ממש קשה להוסיף עוד, יש כ"כ הרבה... אז אני אעשה לך את הרשימה השלמה עפ"י נוף, וממש ממש ניסיתי לצמצם. פרה-אלבום 1. קסיוס 2. tips לנשום בספירה לאחור: 1. מבול 2. הקול שקורא לי 3. עשר שניות 4. גלויה עיניים זרות: 1. Prison by the sea 2. עיניים זרות 3. במערכת הדם 4. בוקר חדש (אני יודעת שזה שיר קטן ולא מייצג אבל אני אוהבת אותו נורא) יואל: 1. כרית נוצות 2. אתה מתעורר

WdanaW

New member
אני גם משתתפת... ../images/Emo13.gif

אוקיי אז ככה, אני מדרגת את השירים ששמעתי ויפים בעיניי: 1) Prison by the sea 2) לחיות נכון 3) בדרך הביתה 4) הריקוד המוזר של הלב 5)מבול נדמה לי שהשיר הראשון היה לחיות נכון

למעלה