למאיל´ה ששאלה על המסיבות

למאיל´ה ששאלה על המסיבות

אז ככה אני לא איש רק של מסיבות(נו טוב פעם כן אבל נמאס!) היום בתי קפה,פאבים,מסעדות וכו´(עד כמה שיש בחיפה...) אז מסיבה טובה תהיה לפי דעתי באולטרסאונד...מתאימה לגיל שלך(אלא אם כן מחפשת להכיר סטודנטים...) היא עקרונית לשמיניסטים,אבל יהיו שם גם חוגרים. המסיבה יום רביעי ב-15.5,כן כן ערב שבועות... נראה לי הולך להיות משהו טוב אבל תשכימי קום למסיבה כי אחרת לא יהיה לך מקום...והחור בכיס יהיה משהו כמו 60 שקל. ושוב הלונה!!!זה לא נחשב לכלום!!! כי עם גודל כזה אי אפשר לקרוא לזה מועדון...מזכיר את המועדונים של כיתה ז´ ו-ח´ בגלל זה הם עושים מסיבות גייז,כי אף אחד לא בא! אז לא יודע עם איזה אנשים את מדברת ומה את שומעת אבל זה רחוק מאוווד מלהיות אחד המועדונים הטובים פה.יש להם פשוט את האנשים הקבועים וזהו. מקווה שעזרתי,אשמח להציע עוד מקומות...

ענת ענת ענת ענת ענת ענת לא מאיה!!!!

חחחחחח קודם כל הצחקת אותי בהודעה שלך.
"מחפשת להכיר סטודנטים?" אני בעצמי סטודנטית......(יש כרטיס סטודנט?! במבטא רוסי) חחחחחחח....... לא עזרת ולא חידשת לי כלום.....באולטרסאונד תמיד יש מסיבות טובות,בחגים אומנם תמיד יש את הצוציקים שאומרים שזה לשמינסטים ואז באים כל הערסוואתים בני ה-16 אז זהו שממש לא.............. ובקשר ללונה אני לא אמשיך להתווכח איתך....... בכל זאת,כמה מועדונים יש בחיפה??????? אפשר לספור בעזרת אצבעות הידיים?? סליחה,יד אחת.... מסעדות בתי קפה,זה נמאס,רוצים אקשן,בלאגן,לחיות...לא לשבת לשתות כוס קפה מה שאני יכולה לעשות גם בבית. תמיד זה היה ככה בחיפה.....עיר די שוממת......(מבחינת בילויים) זאת אחת הסיבות שהרבה עוברים מפה........... ורק רק אם אתה חושב (מה שאני לא כל כך בטוחה) שבאמת יש לך מקום חדש להגיד לי להראות לי,להציע לי, שאני לא יודעת על קיומו אתה מוזמן...... LOVE ענת.

למעלה