למאקי שלנו יום הולדת

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
למאקי שלנו יום הולדת ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אצלי כבר חצות ותשע דקות.
.מה שאומר ..שאצלי כבר יש לך יום הולדת..כי אצלי כבר מחר שלכם...
אז מה לאחל? הכל ..
שיהיה נפלא.
מזל טוב
אושר.. יש והרבה...
הצלחה לפרוייקט שבדרך......
...
בריאות .
וכל שתבקשי יהי!!!!!!!!!
ממני שתחגוג אתך גם .
וארים עכשו כוס יין טוב לכבודך.. לחיים אחות...
ואז אלך לי לישון.
ואת הפרח המדהים הזה...שפרח בעציצי שוב לא מזמן לכבוד האביב שלנו... מקדישה לך... מלכת הלילה.

mayav

New member
מאקי - ../images/Emo24.gif מזל טוב .... לך ולכל

ולכל השוורים שבאזור (גם אני שכזו
)....

r66

New member
../images/Emo24.gif גממני, על החשבון ../images/Emo23.gif

תפילת יום הולדת
אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש, זה שברוח לרגע נרעד, אלוהים שלי, השעה שלוש, יום שני, שנת שבעים ואחת... ולי יש היום יום הולדת, תל אביב, השעה שלוש, לא בכל יום אני נולדת, ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה. אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש, זה שברוח הרכין את ראשו, חמישה במאי, השעה שלוש, יום שני... מה אכפת לך, מה אכפת לך אם הוא יבוא?... הן יש לי היום יום הולדת, בשנה שעברה הוא שכח, וגם בשנה שלפני שעברה לא זכר, תמיד הוא מבולבל כל כך. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה. אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש, זה שהרכין את ראשו אל ראשי, אלוהים שלי, כבר אחרי שלוש, ואצלי זה כבר קצת אחרי שלושים... טוב, אז יש לי היום יום הולדת - טוב, אז מה אם הוא שכח, אז מה יש? בכל שתי דקות אישה נולדת, בכל שתי דקות נולד איש טיפש. לא צריך שום ניסים, אלוהים גדול, הוא פשוט שכחן, הוא שוכח הכל. אלוהי השמשות והירחים, אלוהי השום דבר, אלוהי השוכחים - אז מה אם חלפה עוד שנה? בגלל זה מוכרחים מתנה?... אלוהים שלי... לחן: משה וילנסקי מילים: תרצה אתר

Rebeccan

New member
../images/Emo49.gif מאקי ../images/Emo24.gif

רנה - איזו בחירה מקסימה .. .אוהבת ת'שיר הזה פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

מאקי

New member
יפותי.. מזל טוב לי איזה כיף לי...

לי יש אותכן.. אחת אחת ותכונותיה מעלותיה ובעיקר פירגוניה.. אני חזרתי מערב של משאלת לב.. הברזתי בחלק השני.. היה מרגש עד דמעות.. ועלו לבמה 3 ילדים.. והיה סיפורן של 4 אמהות אחת מהן הפסידה במערכה... ואני.. שבוכה הרי משירים ישבתי שם וזלגתי... כל כך מרגש העשיה האומץ.. מחר בבקר כשאקום כבר לא אהיה 43.. אהיה 44 שזה יופי.. ומשאלתי למחר שיהיה יום עם חיוך לכל מי שקורא... ובכלל אוהבת שלומית

אחשל

New member
../images/Emo140.gifמזלטוף

ושיהיה לך חיוך כל יום, כל היום
.

ברוזונת

New member
המון מזל טוב יקירתי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

גם מכאן שלוחות לך
ות ו
ים עם ים של איחולים לאושר וחיוכים אוהבת

nalathe1

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

מה אפשר לאחל לאישה שיש לה הכל, ומה שאין לה ורוצה - משיגה... שתמשיכי לרצות ולשאוף ולהשיג ולהגשים וכמובן בריאות ואהבה ואושר בשפע, לך ולאהובייך אז מהדרום הרחוק שלוחות לך המון
ומקווה שבקרוב גם
חיבוק|לא רק וירטואליים, מוחמד מתחיל לחוש עיקצוץ של געגוע להר ולשוכניו...

נירהמ1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב מאקי'לה - מאחלת../images/Emo140.gif

לך הרבה הרבה שנים של בריאות ואושר.

עדנה מ

New member
למאקי - המון איחולים ליומולדת...

מזל טוב לך! שיהיה לך כל שתחפצי - ועוד... ורק טוב...

מיכל63

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo49.gifמאקי../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

הרבה אושר ובריאות שהחיים ימשיכו להאיר לך פנים ולאן שלא תסתכלי תמשיכי לראות רק טוב
המון המון
וגם

מני.ת

New member
מצטרף ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

למעלה