למבוגרים בלבד

למבוגרים בלבד

הי, יש איזו לוגיקה מאחורי בחירת "בין הסדינים" כקטגוריה לבלוג? האם אני מחוייב לבחור בה לפי תוכן מסויים שאני מעלה לבלוג? אם כן, איזה תוכן הוא זה? מה קורה אם אני לא בוחר בה ובכל זאת מעלה תוכן כזה או אחר? צפור לילה

0r0r

New member
אמ..

הקטגוריה, כמו האחרות, נועדה כדי לקטלג את התוכן שלך תחת הנושא ששמו הוא שם הקטגוריה. במקרה של מבוגרים בלבד, ישנה חובה לקטלג את הבלוג בקטגוריה הזו אם התוכן העיקרי של הבלוג הוא כזה. אם ישנה רשומה ספציפית ולא בלוג שלם, אפשר לשייך אותה למדור המתאים מבין אלה של תפוז (ואני מקווה שבצד הטכני תפוז עושים שימוש בנתון הזה לצורך אזהרה). במקרה של הקטגוריה הזו, לפחות בעבר (ומאמין שגם בהווה) זה נאכף ואם היו תלונות על בלוגרים (שלדעת המתלונן הבלוג היה צריך להיות משוייך לקטגוריה הנ"ל) הייתה מופנית אליהם בקשה לשינוי הקטגוריה ובמקרים קיצוניים (לא יודע אם היו) השינוי נעשה ע"י תפוז.

Bezalel P

New member
בנוסף למה שאור אמר,

חלק מהמטרה של קטגוריות ומדורים הוא לאפשר שידוך מוצלח יותר בין הבלוגר לקוראיו. אם אתה כותב תוכן "למבוגרים", אני מאמין שיש לך אינטרס לקטלג אותו בקטגוריה שבה גולשים יחפשו תוכן למבוגרים. כשאתה מגדיר את הבלוג שלך ואת הרשומות שלך תחת הנושא הרלוונטי להם, אתה מגדיל את הסיכוי שייכנסו לבלוג שלך אותם גולשים שמעניין אותך שיקראו אותו.

למעלה