למבינים בינכם... קעקוע שלי:

• פותח הנושא NME
  • פורסם בתאריך

NME

New member
אהההה... ולפני שאני שוכח...

זאת סקיצה עם חינה.... עוד שבועיים יהיה לי כסף לקעקוע האמיתי

../images/Emo2.gif אמממממממ .. ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

זהההה גאדולללל
ויאפההההה
סתאם שאלה בן כמה אתה
ההורים שלך מרשים לך לעשות קעקוע כזה ענק
מאמא לא מרשה לי לעשות נקודה חחחחח

איזה יפההה../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif

ואלה מה עם מה שחרטת על היד

../images/Emo2.gif אמממ.... ../images/Emo105.gif

סביר חחחחחחחחחחחחח
מאיפה הוצאת את זה פיתאום

moransu

New member
אמ..למה לעשות את הקעקוע הזה?!

אמ..אני חושבת שהקעקוע גדול מידי..... וזה מזכיר לי את הקעקוע של צ'סטר... רק שלצ'סטר יש עם הצבעים ירוק ואדום... קיצר האמת אני לא ממליצה לעשות את הקעקוע כי תתחרט בסוף.. You've got to believe me that everything i do i do for you...baby!!!!! and if you want me too...we dont need no body....

Kido2222

New member
תשמע אחי...

אני רואה שיש לך את הומץ להסתובב עם הדבר הזה...(לא שזה מכוער...) פשוט נראה לך יפה שתסתובב עם זה מגיל צעיר? בקיצור... אני לא ממליץ לך לעשות את זה בגיל הזה לפחות... ואם אתה ממש רוצה לעשות... ממליץ לך על הקעקועים שיש לצ'סטר על היד.. :) זה ממש יפה!! תעשה אתה את ההחלטה החשובה... מה שלא יהיה... תהנה...

Girl Of Hell

New member
לי יש..

אני עשיתי שלשום קעקוע אמיתי, פנתר שחור ברגל ימין למטה, באורך 12 ס"מ..הוא עלה לי 400 ש"ח..אז אני מעדיפה לא לדעת כמה שלך יעלה...ואצלי ההורים הסכימו, אמא שלי אפילו באה איתי!
והנה מה שתצטרך לעשות לאחר שקעקעת את עצמך: *למרוח 4 פעמים ביום עם משחה של בפנטן פלוס *לא להכנס לבריכה או ים 3 שבועות *לא להחשף לשמש *לשים קרם הגנה לשמירת הצבע והכי חשוב לא לגרד כי זה מאוד יגרד אח"כ והעור יתקלף...(אחרי הכל זה פצע לאור..) בהצלחה!

Girl Of Hell

New member
אה באמת?

איפה? ז"א שאני יכולה להכנס שוב להודעה שלי ולשנות שם מה שכתבתי?

NiKi†a

New member
לא לא.

מתי שאת מסיימת את ההודעה את יורדת עד סוף הדף...כתוב שם-תצוגה מקדימה,שם את קוראת את מה שכתבת, ואם יש טעויות, אז יכולה לשנות-לא שם, בהודעה עצמה.

lgmtk

New member
בונא אחי../images/Emo26.gif

קעקוע (או חינה) משו חבל"ז

למעלה