למבינים בלבד!!..

yaelush87

New member
למבינים בלבד!!..

למבינים בלבד!!.. אני מתלבטת איזה נגן לקנות בסביבות האלף וקצת ש"ח..ואני חושבת שאני אקנה את המיני אי פוד 4 GB אבל יש לי שאלה שנורא חשובה לי.. תנו לי דירוג של נגנים ששומעים בהם חזק..כי לאחרוה אני ראיתי את הננגנים הקטנים של חברות שלי ושומעים בהם נורא חלש חח ואני אוהבת להרגיש את המוזיקה תנו לי דירוג של נגנים ששומעים בהם חזק!! חח בבבקשה??

יאיר B

New member
זה קצת בעיה: כדי לענות על השאלה

שלך צריך למצוא מישהו ששמע המון נגנים באותם תנאים ויזכור את עוצמת השמע. אני לא יודע איפה למצוא אחד כזה (אני מכיר רק שלושה נגנים...). יש גם השפעות שונות על עוצמת הנגנינה כגון סוג המוזיקה, סוג (ואיכות) האוזניות וכמובן המקום שבו שמעו את המוזיקה. כך שזאת בעיה גדולה לתת דירוג שכזה. את יכולה לבקש מחברים שלך שיתנו לך לשמוע בנגן שלהם או ללכת לבאג (או כל חנות שמאפשרת להתנסות - יש להם בקניונים הגדולים אפשרות להתנסות בחלק מהנגנים) ולשמוע בעצמך. אני רוצה להזכיר ששמיעה בעוצמה גבוהה תביא בהמשך לאיבוד עוצמת השמע עד כדי חירשות. לא ניתן לתקן את יכולת השמע של האדם! האובדן הוא לנצח (יש כיום חברות שאף מורידות את עוצמת הקול שהנגן יכול להוציא עקב חוקים שנחקקו באיחוד האירופאי בנושא עוצמות שמע ממכשירים ניידים).

yaelush87

New member
מממממממ

איזה נגנים אתה מכיר?? חח ואיך השמיעה בהם בהתייחס לשאלה...ויש לך מקום ספציפי שנותן להתנסות כי אני לא מצאתי

יאיר B

New member
אני מסכים עם התשובה של gt-master

קני לך אוזניות טובות שיבודד מרעש ולא ישנה הרבה העוצמה שהוא יוכל להוציא. יש לי H10, זן מיקרו ו-HD3. בכולם שומעים טוב (אני אבל חושב שב-H10 שומעים הכי חזק משלושתם). שמעתי פעם שבבאג בעזריאלי נותנים להתנסות עם נגנים (תבדקי באתר שלהם על חנויות הדגל בת"א). מישהו גם סיפר על חנות חדשה בשם ביג בוקס או משהו כזה עם המון גאדג'טים שנותנים להתנסות בצעצועים שונים. מעבר לזה לא מכיר.

Yafoulli

New member
אכן,כן

נכון, לא את השמע, וגם לא את הריאות לאלו המעשנים...

gt-master

New member
איפוד נחשב לנגן בעל יציאה חזקה

לאיריבר מסדרת IFP יש את העוצמה הכי גדולה אני חושב 18MW לכל צד. אז שתדעי: יש לי הרבה נגנים ולרב אני לא עובר את החצי בכל אחד מהם. הווליום ברב הנגנים מספק ביותר וממש לא מבין איך אפשר להפציץ ככה אלה את כבר עשית נזק במסיבות ודיסקוטקים ויש לך בעית שמיעה כבר. נכון שבאחורה של האוטובוס לא שומעים מספיק ומגבירים אבל זאת טעות. הרעש של מנוע האוטובוס מחריש גם ככה ולדחוף עוד דציבלים באוזניות זה קטלני. הסוד טמון באוזניות.אין סיבה שתפציצי את האוזנים כדי להתגבר על סביבה רועשת. יש אוזניות שגם אוטמות ואז ניתן לשמוע בווליום סביר ובלתי מזיק. אם את חושבת על איפוד מיני אז יש לך גם את ה H10 ואת הזן מיקרו שהם באותה קטגוריה.כולם מספקים מאוד מבחינת עוצמה. קני לך אוזניות פלג שאוטמות והרווח שלך.

JustThomas

New member
../images/Emo45.gif

תנסו פעם לשמוע בסביבה שקטה באותה עוצמה שאתם שומעים באוטובוס או במקום רועש אחר. זאת הפצצה של האוזניים.

למעלה