למבינים בעסק של גני ילדים עד גיל 3

Shahar511

New member
למבינים בעסק של גני ילדים עד גיל 3

שלום רב אני מתלבט ברכישה או כניסה לשותפות לעסק של גן ילדים הנתונים הן: 1 עסק ראשון מרוויח 45000 ברוטו לפני מיסים ממוצא שנתי שזה אמור להשאיר 30,000 חודשי
המוכר שהוא חבר דורש 500,000 על 100% או להכנס בשותפות של 50% ב 250,000 . יש לגן 50 ילדים כל ילד בממוצא 2500 משלם.
כמה סכום הייתם מציאים לי וחושבים ששווה להשקיע על העסק הנ"ל ומה חשוב שיהיה בקנייה של העסק??
2.עסק שני מרוויח 70000 לפני מיסים 90 ילדים ממוצא 2500 על ילד
המחיר שהוא דורש על 100% 800,000 והמחיר על 50% 400,000 גם פה אותה שאלה . כמה כדאי לי והאם שווה להשקיע כל גני ילדים סכומים כאלו???
תודה לכל העוזרים. אני אישית אין לי נסיון בתחום גני הילדים . יש לי נסיון בניהול זה כן

גני ילדים עד גיל 3

היי,
תפתח עסק משלך.
תשקיע על העסקת גגנות עם ניסיון ותשקיע בעסק
חבל על ההשקעה כי זה לא מותג או עסק שהמוניטין שלו שווה כסף כמו סניף קפה קפה או ארומה
בסך הכל גן ילדים

Shahar511

New member
לצאת לחופשות בעיקר. לא אוהב לעבוד.

כן אני יודע יש לי בעיה.
אני כעקרון אוהב להתפנן, ושהכסף יזרום . (כמו כולם).
אני אוהב ללכת לטיולים , טבע בכללי מעניין אותי, מסיבות, תמיד שאני הולך נניח לטיפול של מסאז או כל המקומות הרוחניים הללו כמו שיאצו, דיקור סיני וכאלה אני מתמלא. אני אוהב שלווה.
ואין לי מושג איזה עסק אני רוצה ממש. אני מתפזר להרבה כיוונים ולא מוצא כלום כי כנראה אני מבולבל. יש לי כסף להשקיע אבל איניי ודע במה.

השקעה

עד שתחליט תוכל להשקיע אותו במניות או השקעה סולידית
לא בטוח שפתיחת עסק היא הדבר הנכון עבורך
במיוחד שלא תהייה שותף פעיל שעובד מהבוקר ועד הערב....

Shahar511

New member
מטי תיראי אין לי בעיה לעבוד בעסק

הבעיה היא שאיני מוצא את עצמי על המשהו הטוב.
ראיתימלא עסקים. וראיתי מלא חרא. הבטיחו לי הרים וגבעות ואחרי שחקרתי לעומק גיליתי שכולם שקרנים .
קשה למצוא משהו טוב.
אני מוכן לפרגן לכל מי שימצא לי מקום טוב בעמלת תיווך.
אם את מכירה משהו טוב אז......

זה דווקא לא מעט

אולי תקנה זיכיון של רשת בורגרים?
דווקא עושים כסף לא רע
יש לי לקוח שמחפש שותף

Shahar511

New member
מטי אפשר לקבל פרטים??

אני מוכן לשותפות אבל כמובן אני אבדוק את המספרים . ראיתי מלא עסקים של חארות.
אומרים אני עושה ככה ועושה ככה. ואחרי שבדקתי לעומק הם בקושי לוקחים משכורת או שההשקעה לא מצדיקה .
אני אשמח להצעות ,

איך לבדוק כדאיות של השקעה בגן ילדים?

האם אתה מעוניין להיכנס כשותף פעיל בעסק או להיכנס כשותף שרק משקיע?

Shahar511

New member
לאפרת רמתי

אפרת אני פתוח להצעות. אין לי בעיה גם לעבוד אני עדיין צעיר ונמרץ

איזה עבודה מעניין אותך לעשות בעסק?

השאלה הגדולה שבדרך כלל משפיעה מאוד אם נצליח או לא - זה אם אנחנו עושים משהו שאנחנו טובים בו או לא.
כשאנחנו עושים מה שאנחנו טובים בו - סביר להניח שהעסק יצליח. כשאנחנו עושים משהו שלא כל כך סביר להניח שנצליח פחות.
זה נכון גם לגבי התחום של העסק. לא בטוח למשל שאני הייתי מצליחה בתחום של גני ילדים... יש תחומים אחרים שהרבה יותר מעניינים אותי ולכן סביר להניח שאצליח בהם. למשל יעוץ עסקי. למשל פיתוח עסקי. למשל שיווק. מכירות אני גם מאוד אוהבת.
השאלה היא מה התחומים שמעניינים אותך.
ויש לך עוד יתרון שמאפשר לך לבחור - יש לך סכום כסף לא זניח להשקיע.
אז... מה מעניין אותך? ואיזו עבודה מעניין אותך לעשות בעסק?

Shahar511

New member
זה בדיוק הבעיה

אני טוב במכירות עד רמה הכי גבוהה(יש קבלות) .
אני אוהב שאני ילדים , אני אוהב את הים עד טרוף, שורה תחתונהאני אוהב מסחרזה משהו ששנים אני עוסק בו וגם בניהול סוכנים

אתה מעולה במכירות? בניהול סוכנים? מסחר? כל כך הרבה מחפשים

לקוחות שבאים אלי ורוצים לפתוח עסק או להיכנס לעסק - אני שולחת לבצע כמה בדיקות.
קודם כל ללכת לראיין בעלי עסקים בתחום הזה (שהם לא מי שמנסה למכור להם שותפות).
סיפור קטן על ההבדל בין לאהוב ילדים ולהפעיל גן (מקרה שהיה): אישתו של חבר מאוד אהבה בגדי מעצבים וחשבה לפתוח בוטיק, וזה מה שהבעל שלה אמר: "אם את אוהבת לקנות בגדי מעצבים - תקני בגדי מעצבים. זה יהיה יותר זול מלפתוח בוטיק. וגם תוכלי לבוא וללכת מתי שבא לך ולא תצטרכי לעבוד עם הלקוחות המרוצות/לא מרוצות כל היום".
בגן עובדים בעיקר עם ההורים. מי שעובד עם הילדים - אלו הגננות. גם אם אתה אוהב ילדים, לא בטוח שתהנה לעבוד עם ההורים.
אתה אוהב ים? יש כמה דברים כיפים שקשורים לים שאפשר להרים עליהם עסק - אבל קודם חשוב לבדוק מה אתה אוהב לעשות בים.
מצד שלישי אתה כותב שאתה אוהב מסחר ושאתה מעולה במכירות ובניהול צוות סוכנים. וזה יכולת מעולה שיש מעטים שממש טובים בה ולכן ההמלצה שלי לבדוק עסקים שמוצאים חן בעיניך - בתחום הזה. מתאים לך?

אפרת רמתי, ליווי עסקי ממוקד תוצאות
נ.ב. סכום כזה כבר אפשר לחשוב על לתת לכסף לעבוד בשבילך, בלי קשר להכנסות מעבודה. וזה כבר דיון אחר.

למעלה