למבינים גדולים ומנוסים בMP

למבינים גדולים ומנוסים בMP

אני רוצה לקנות נגןmp3 והכי חשובה לה איכות ההקלטה ושילוב של מכשיר קטן לעשיית ספורט עם לפחות 500 מגה - לא מצאתי אז אני חושבת להיתפשר על איכות ההקלטה , יש לכם הצעות? אז מה אמרנו שיהיה לפחות 500 מגה ליריקס עברית לא חובה ספיקר הקלטה של רדיו line in והכי חשוב מחיר טוב אני מוסיפה פה תמונות של מכשירים שהמליצו לי עליהם תנו תגובות

dani666

New member
נסי את stormblue

חפשי ב OLSALE. היבואן יושב בבנימינה - ואם את רוצה להיות בטוחה את יכולה לקנות ישר ממנו. לי יש את ה MP600 ומאוד מרוצה ממנו. כולל יכולת ההקלטה ב LINE IN (שיחות טלפון םע ספק אינטרנט למשל ...)

יאיר B

New member
כמה דברים:

1. נא לשרשר את ההודעות שלך! 2. נראה לי שתצטרכי להתפשר על יותר מאיכות ההקלטה. למשל: ספיקר זה דבר שיש רק בנגנים של SAFA (למרות שלאיפוד יש כל מני רמקולים שניתן לחבר אליו, אני לא יודע עד כמה הם ניידים). 3. גם ליריקס בעברית זאת בעיה. 4. הקלטה של רדיו יש להרבה וגם ליין אין יש לכמה (בעיקר איריבר ואיאודיו). אם תסכימי להתפשר על על מה שכתוב למעלה - איריבר סדרה 700 יכול להיות טוב למה שאת רוצה. אולי גם סדרה 800 (צריך לראות אם יש לו לין אין).

shay0600

New member
הרמקולים שהצגתה

מתאימים לכל נגן (יש לי אותם) הם מתחברים בחיבור רגיל כמו של אוזניות אם היתה לי מצלמה ההיתי מצלם לך

למעלה