למבינים : למכירה ביחד או לחוד, משקאות לאספנים

למבינים : למכירה ביחד או לחוד, משקאות לאספנים

ברשותי שלושה בקבוקי משקאות לאספנים. גרנס בס ארמניאק 1970 (grand bas armagnac) ברנדי גרנד 41 אשקלון (grand 41) וויסקי וויט היטר 1957 נקנה בשנות ה- 70. (white heather). כל הבקבוקים סגורים, אטימה טובה, הוויט היטר באריזה מקורית. אני מעוניין למכור אותם ביחד או לחוד. המעוניינים, הרציניים בלבד, אנא פנו אלי למסרים או בדוא"ל עם שאלות והצעות. [email protected]

nunimon

New member
מה מצב התחזוקה שלהם?

ברור לך שבתנאים לא נאותים, הם לא שווים כלום. אתה בעל עסק?

לגבי מצב התחזוקה ומצב הבקבוקים

אני לא בעל עסק. כמעט לכל בקבוק שיש לי, היה בקבוק אחד שפתחנו עם חברים, ומצבם היה תקין. את הליקרים זרקנו, את היינות, זרקנו, הוויסקי והברנדי לא התקלקל ובכל מקרה הפריטים הם יותר בעלי ערך אספני. היו בקבוקים שכבר מכרתי ולא היו תלונות. מצד שני, אסור לשכוח, שאני לא ברמן ולא בעל עסק וגם לא שתיין, או מבין גדול במשקאות אלכוהוליים (אני שייך לזן נחות שלא שותה אלכוהול). לי אין מה לעשות עם הבקבוקים ולאחר שבררתי פחות או יותר את מחירם החלטתי למכור אותם. אצלי הם שוכבים בארון, היכן שמצאתי אותם הם שכבו במחסן שמתחת לקרקע. האם אלה תנאים מתאימים? אין לי מושג.

nunimon

New member
אז למען הגילוי הנאות...

ובגלל שאתה מפרסם בפורום של ברמנים שאוהבים לשתות, הייתי ממליץ להוסיף הערה שהבקבוקים מיועדים לאספנים, ולא בהכרח לשתיה. יכול להיות שהם בעלי אפשרות שתיה ויכול להיות שלא. בכל מקרה, בהצלחה במכירה.

למעלה