למביני מייקל ג'קסון:)

popapipu

New member
למביני מייקל ג'קסון:)

שלום:) אני מכינה פעילות על מייקל, וכפעולת סיום אני צריכה עובדות עליו, שגורמות ללסת להישמט.
מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד: פרטים עליו, מההיסטוריה שלו, מהאמנות שלו, מחייו האישיים- שגורמים לשומע לא להאמין למשמע אזניו.
אני יודעת, יש הרבה... ואפילו שאני מגדירה את עצמי מעריצה מושבעת, אני בטוחה שמהלחץ וההתרגשות בטח שכחתי כמה וכמה פרטים כאלה.
אז כתבו על העולה על רוחכם! זה יעזור לי מאוד.

ושיהיה לכם יומנפלא

m195809ppb19

New member
טוב אתחיל מכך שמייקל היה האדם

המוכשר ביותר עלי אדמות זמר רקדן משורר במאי מפיק כוראוגרף ואף צייר הוא האומן שתרם יותר משלוש מאות שישים מיליון דולר לילדים חולים ולמיעוטי יכולת הוא הקים את האגודה רפאו את העולםשפעלה במשך ארבע שנים ותרמה מיליוני דולרים בקהילות שונות בעולם הוא כתב הלחין יחד עם ליונל ריצי את ההמנון אנחנו העולםאשר הכנסותיו תרמוהון לאנשים רעבים באפריקה הוא נהג לבקר ילדים שמאושפזים בבתי חולים ולחלק להם מתנותבאלפיים ו ארבע תרם סכוםנכבד למען האגודה העולמית במלחמה באיידס בוושינגטון מייקל אירח אלפי ילדים

m195809ppb19

New member
חולים סופניים בנוורלנד

והגשים להם את משאלתם האחרונהמייקל הוא חלוץ בתחום המוזיקה והוא מנצל זאת על ידי העברת מסרים חיוביים בפרט עם השירים איש במראה רפאו את העולם ואדמה שרה חשוב לי לציין שאת המידע הזה קיבלתי מהאתר האיש שלא הכרתם שמי שמנהלאותו הוא מבחינתי גאון כמו כן למקלדת שלי יש תקלה רציניתלכן אני לא מצליחה להקליד מספרים וסימני פיסוק מתאימים אז עמך הסליחה

spirit0805

New member
אוקיי, קודם כל ולפני הכל...

לפני היותו הכשרון הגדול ביותר שהיה אי פעם הוא היה הבן המדהים ביותר בעולם, אהבה ללא גבולות, חכמה שאין כדוגמתה...קשה לי להתחיל לפרט מה שאני יודעת אליו, אבל אם תרצו, אני פירסמתי סיפור של מישהי שהיא אחת מתוך, אלפי ילדים שמייקל הציל, שהתחיל לה סרטן ורק מביקור אצל מייקל בנוורלנד, כשכל מה שהוא עשה היה להקשיב לסיפור שלה, להזמין את משפחתה לאכול איתו והילדים שלו והתפלל למענה, הילדה הבריאה! מייקל לא רשם אותה למשהו מיוחד...סיפור מדהים, פרסמתי אותו פה, אם תרצו אביא לכם...יש המון סיפורים, מייקל מעולם אבל מעולם לא התלונן על שום דבר, גם אם היה לו חם או לא נוח, מייקל היה הבן אדם הכי צנוע בעולם ותחשבו הוא הבן אדם הכי מפורסם בעולם! כל אחד אחר היה ממש מתנשא, מייקל היה תמים ולצערי תמים מידיי, מה שגרם לו לבטוח באנשים האלא נכונים, להצטער בשביל האנשים הלא נכונים ולרפא את האנשים הלא נכונים לצערי :( מייקל היה מלאך! אם תקראו את הספר My Freind Michael אתם תתאהבו בו אפילו יותר!

למעלה