למבקריי ושונאיי-אתם יודעים מי אתם

roi cohen

New member
למבקריי ושונאיי-אתם יודעים מי אתם

רועי מרום- אתה נהיית עיוור מרוב שנאה. מאיפה הבאת את השטות הזאת שדני קליין מרים קבוצה כל שנה סתם ככה, בלי שום דבר להתחיל איתו? אני לא יודע מה איתך, אבל אם זה כך אז הדני קליין הזה מוכשר מאוד לא? אתה אמרת שברגע שתבוא נפילה לא יהיה עניין ואז תבוא הקריסה. אז תגיד, מה בדיוק היה בעונה שעברה? הצלחה כבירה? אליפות? לא. סיימנו שביעיים, ועובדה שהשנה רק השקיעו בנו יותר. אז את התזה הזאת שלך הפרכתי. לי נוף- הדבר האחרון שאני רוצה זה יו``ר כמו המאפיונר שלכם. (תגידי שזו תקיפה, אני אומר את האמת.) תראי לי עוד יו``ר בליגה או בכלל בעולם שהיה מנזק ליציע כמו פנתר למען האוהדים של הקבוצה שלו? תראי לי עוד יו``ר שמצליח לגייס תקציב ענק לקבוצתו אחרי עונת נפל ומכניס אותה לליגה האירופית (האמיתית). ואל תביאו לי כטיעון נגד את עניין העלאת מחירי המנויים, כי רק ככה אפשר להתקדם. נכון, המחירים מוגזמים, אבל אם זה מה שיביא הצלחה להפועל אני מוכן לשלם גם פי 2. אם שכחתי מישהו משונאיי האהובים, אז תגידו לי, ואני אשמח להגיב לכווווווולם.

הילה*

New member
רציתי להוסיף בנוגע לעניין הכרטיסים

זה נכון שהמחירים מאד גבוהים,אבל לא שמעתי על אוהד אחד שהתלונן בפני ההנהלה. כל אוהד שקונה מנוי יודע שהוא תורם לקבוצה. בנוסף לזה שווה לקנות מנוי כי רק הוא יבטיח כניסה לכל המשחקים(יש אלפים שנאלצים להישאר בבית). אם ראש העיר הנערץ שלנו היה מפסיק לדחות את בניית האולם הענקי שהוא מדבר עליו שנים המחירים היו יורדים וכולם היו יכולים להשיג כרטיס. אבל אולמרט יותר מדי עסוק בלעודד את חליקה בסידני. בכל מקרה בינתיים המנויים שאנחנו רוכשים מהווים חלק לא מבוטל בתקציב הקבוצה. אין מה לעשות

boca

New member
כמה שטויות בהודעה אחת

איזו קביעה טפשית, שמזרחי מאפיונר. מה עשה אותו מאפיונר? זה שהוא דואג אך ורק לקבוצה שלו? אם הוא אכן היה מאפיונר הוא כבר היה דואג לבטל מזמן את חוק בריסקר שפוגע קשות אך ורק במכבי ת``א, שפיתחה בשנים האחרונות מגמה של העסקת כל שחקן טוב שקיבל אזרחות ישראלית. נו באמת... ובעניין קליין- צל``ש על האומץ וההקרבה למען האוהדים. אבל זה שהוא השיג תקציב ענק לא אומר שהוא צריך להקפיץ ככה את מחירי המנויים. ובעניין זה אני רוצה להכליל גם את מכבי. 650 ש``ח הם דורשים למנוי לנוער ביציעים העליוניים. קצת מוגזם. וקצת להילה- אני דווקא שמעתי הרבה אוהדים שהתלוננו על מחירי הכרטיסים כולל עופר זילברטל מספר פעמים בפורום של איי-או-אל. וגם קצת הגזמת עם ``אלפים שנאלצים להישאר בבית``... אתם עדיין לא מכבי, למרות שלדעתי עם אולם של 6000 מקומות הייתם גם אותו ממלאים במשחקים מעניינים. בהצלחה להפועל הערב, תנקמו בסלובנים על העלייה ליורו 2000 (על זה שאנחנו לא עלינו :) יום טוב, אריאל נ.ב: רועי כהן- שכחת להתייחס אליי!

הילה*

New member
בוקה ג`וניורס

אני לא חוזרת בי, כן מדובר באלפים. ואל תכניס את מכבי לתמונה, אין שום קשר. לגבי מזרחי-הוא לא מאפיונר כי הוא דואג לקבוצה שלו(למרות שכל האמצעים כשרים מבחינתו), הוא מאפיונר כי הוא גם יו``ר קבוצה וגם סגנו של יו``ר האיגוד באותו הזמן. זה דבר שלא צריך להיות בכדורסל שלנו. מהבחינה הזאת אין ספק שמשהו כאן לא בסדר. כסגן יו``ר האיגוד הוא צריך לדאוג לכל הקבוצות ולנסות לשפר את הליגה. כיו``ר מכבי-מבחינתו שכל הקבוצות יירקבו(ככה הוא מתנהג לפחות). זה נראה לך הוגן שלו יהיה את הכוח לקבוע איזה שופט ישראלי יזכה להתקדם ולשפוט באירופה למשל? אין כאן צורך בכלל להסביר! יותר ברור מזה לא יכול להיות. הוא גרם לזה שיעיפו את גרטל ממחלקת הספורט לפני כמה חודשים. זה היה מיותר(ומלוכלך) לגמרי. גם מליניאק לא נעלם מערוץ 1 במקריות כ``כ גדולה...

boca

New member
צדקת בכמה דברים

אבל גם טעית בחלקים אחרים... קודם כל גרטל (ברוך שפטרנו) הועבר, במילים יפות, ע``י מנהל ערוץ 1 ששמו אורי פורת, שאין לו שום קשר עם שמעון מזרחי. פורת, וזה ידוע, חובב ספורט והתבטא יום אחרי הפאשלה של גרטל עם ``אלכסנדר פופה`` (במקום קונסטנטין) שגרטל כדורסל לא ימשיך לשדר, וזה ציטוט מדוייק. דבר שני- מליניאק אכן עזב את שידורי ערוץ אחד לפי פנייה של יותר מגורם אחד במכבי, וזה לאו דווקא שמעון מזרחי (למרות שלפי דעתי הוא היה אחד מהגורמים האילו). ולנושא הבא- יש פסול בזה שמזרחי מכהן גם כסגן יו``ר האיגוד. לדעתי הוא לא מנצל את המעמד שהוא זכה לו, אבל עדיין יש בזה פסול בגלל ניגוד אינטרסים בזה שמזרחי עלול להעדיף את טובת מכבי מאשר טובת הכדורסל. עד כמה שידוע לי התפקיד שלו לא כולל בחירת שופטים לאירופה והקביעה עם יתקדמו או לא. כאן לדעתי הגזמת. זהו נ.ב: ראית את הניצחון היפהפה של בוקה הבוקר 0:2? :)

הילה*

New member
לא אוהבת כדורגל ארגנטינאי בכלל

ולא סובלת את בוקה בפרט!(יש לי כנראה משום מה בעיה עם הצבע שלהם :)). לגבי מזרחי-לא הגזמתי בכלל. זו עובדה. אני שמחה שלפחות אתה מודה שזה נראה די מסריח. זאת התקדמות.

למעלה