למבקשים ולמתענינים -לוח הצגות תיאטרון בובות

למבקשים ולמתענינים -לוח הצגות תיאטרון בובות

לאור בקשות רבות וחוזרות החל מחודש זה יועלה לוח הצגות ומופעי תיאטרון בובות על סוגיהם השונים בקובץ זה תוכלו למצוא לוח של הצגות ברחבי הארץ... בהמשך יצורף קובץ נוסף שיכלול את הצגות תיאטרון הקרון באולם הבית וברחבי הארץ * חברי הפורום המעונינים להופיע בדוח החודשי הבא או הבאים אחריו מתבקש לשלוח לי מייל מפורט הכולל את שם ההצגה, עלילה,הגילאים להם היא מיועדת, פרטים מיוחדים,שם האולם, מיקומו ומספר הטלפון, תמונות או פרוספקטים ( בגודל קטן בלבד!!!!!! ) וכמובן תאריך ושעה. בהזדמנות זו תרשו לי להתנצל שלא שמעתם ממני ביום וחצי האחרונים...שפעת וירוס הפורום הקטלנית שפגעה כבר באבישג, עומרי,נטלי ועכשיו גם בי, די משביתה אותי...חשבתי מה אוכל לעשות במקום בזמן הזה אז אספתי את החומר... יודע שאני חייב תגובות וגם זה יגיע בהמשך ככל שכוחותי יעמדו לי

נפלא!! אתה מסכים שאני אקשר להודעתך בפורומים

אחרים? הורים לפעוטות, להיות הורים וכו'.

ברור../images/Emo70.gif את מוזמנת לעשות זאת בשמחה ../images/Emo140.gif

כל דרך שתקרב ותחשוף יותר הורים וילדים לעולם הבובות היא מבורכת כאמור בהמשך או מחר יתווסף קובץ נוסף...גם אותו את מוזמנת להעלות אותו במקומות שתמצאי לנכון תודה על העזרה: דודי

דודי האדיר כל הכבוד!../images/Emo24.gif

שולחת לך במייל תמונות חדשות שלי ושל צוות "להציל את הכדור הגדול", כי אני לא מצליחה להעלות את זה לפורום. איך אתה מצליח לעשות את כל זה עם הנגיף הקטלני? אני בקושי הצלחתי להרים את הראש מהכרית ( חוץ מההצגות שהצגתי ושאיני זוכרת מהן מאומה!) איחולי החלמה מהירה, ממי שעדיין מתאוששת

לוח הצגות תיאטרון בובות - חלק 2

כמובטח הנה מגיע גם הקובץ השני... תוכלו למצוא שם פרטים על הצגות ת' הקרון באולם הבית וברחבי הארץ, הצגות נוספות ואפילו 2 ארועים למבוגרים. *זיכרו!!! אם אתם יודעים, מכירים או שומעים על הצגות עתידיות ובא לכם לשתף גם אותנו -שילחו לי מייל ועדכנוני... **לחברי הפורום המעונינים לספר על הצגותיהם לקהל הרחב -מחכה גם למיילים שלכם!!! יום נפלא לכולנו

הנה הקובץ השני...

למרות שאישר לי שהקובץ השני התקבל בהצלחה....
......הוא לא !!!!! ענבלצ'יק - אם הראשון לא נפתח לך כנראה אצלך ( לי ולנוספים נפתח )...אם השני ננסה ונקווה כולנו עכשיו....

feyoula

New member
תודה למנהל התותח שלנו

שתיק תק מתארגן על כל הערה ושאלה. רעיון סופר מצוין! יעזור ויועיל לרבים...באמת מבורך ונחוץ!! כל הכבוד!
(לא יודעת למה הפיל, הוא נראה לי כזה מגניב ולא מצאתי ראש של פינצ'ר..)..

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif דייייייייייייייי אני נבוך......./images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אבל שלא תעיזו להפסיק להחמיא
ועכשיו ברצינות, תודה לכם על כל הפירגון והמחמאות שמחזקות ומעודדות אותי להמשיך ליזום ולחדש תודה לליבי רון על הרעיון ועל האתגר ולכולכם - לא יכולתי לעשות כלום בלי העידוד, הדירבון והסקרנות שלכם ללמוד, להכיר וללכת איתי יד ביד

למעלה