למבשלים - הזמנה להתנדב

• פותח הנושא ybo4
  • פורסם בתאריך

ybo4

New member
למבשלים - הזמנה להתנדב

ההצעה מכוונת לאריות הפורום ולאזובי הקיר (כמוני) כאחד.
ברשותכם פשוט אעתיק כאן את הדברים של רוית הללי מ"פרויקט כרובית":

"תנסו לדמיין אותנו
עוד שנים רבות
לא פחות מסובך לקבוע
מה יהיה עוד שתי דקות"

כרובים וכרוביות יקרים,

כפי שאתם יודעים ומצפים, גם לקראת ראש השנה נבשל ארוחת חג לטובת חולים וקשישים בודדים שאין באפשרותם לבשל לעצמם ארוחת חגעקב נכות או מחלה.

כרגיל - אתם מבשלים בבית, מה שבא לכם (במסגרת התפריט המצורף, פלוס מינוס) וכמובן להודיע לנו בדיוק מה וכמה תכינו.

בתפריט: עוף, קציצות בשר, אורז (מפנק), ירקות בתנור, עוגות וקינוחים.
נשמח לקבל מכם כל אחת מהמנות הנ"ל, וכן מוצרים יבשים (תה, רסק עגבניות, שמן, מרק עוף, ריבות, דבש.. הכל הולך), ומתנות (חדשות) - עבור הילדים או הקשישים. בבקשה לא להביא בגדים/ חפצים משומשים, זה מורכב להתאים מידות ולחלק כראוי, וזה בסופו של דבר רק מקשה עלינו, ונזרק.

נשמח מאוד - לנהגים חביבים ו/או חסונים - נשמח לעזרתכם בחלוקה. נא לפנות במייל לליאור פורת או אילת ליכטר הדודה הקולית והמושלמת

לתרומות כספיות - יוני שורצמן החתיך - ניתן לקבל חשבונית מס על התרומה, בזכות שיתוף הפעולה שלנו עם עמותת זינוק לדרך חדשה. הכל דרך יוני.

וכמובן בפייסבוק - פרויקט כרובית - שם נמצאות דקלה ונאוה לכל רישום, שאלה, בקשה, קציצה.

בנוהל, אנחנו מבשלים במטבח המרכזי בחולון, מתארחים בשבט הצופים הכי מקסים בארץ - שבט עומר.

כתובת: לכתוב בוויז פרויקט כרובית, ולהגיע בשלום.

לוח זמנים:
נפתח את המטבח ביום רביעי 28.9.16 בשעה 13:00.
את המנות שאתם מכינים בבית יש להביא החל מיום רביעי בתאריך הזה בשעה 16:00 (לא לפני כי אין לנו קירור), ועד יום חמישי 29.9 בחצות.
שימו לב לחלון הזמנים, ופליז אל תתקשרו אליי יום קודם שהגעתם עם העוף, כי אנחנו לא שם ולא ערוכים לקלוט את הדברים.

מתנדבים בשטח - נשמח מאוד החל מיום רביעי בצהריים ועד שישי בבוקר.
כתבו לנו בבקשה מתי תוכלו להגיע, אנחנו מנסים לנהל קבצים מדוקדקים. (אפילו שדרגו אותי פה לגוגל דוקס, מה אתם יודעים).

תודה רבה, חג שמח
ושנה טובה,

רוית כרובית הללי אלון
[לטובת המעניינים בהשתתפות - לחיצה כפולה על אחד השמות של האחראים פותחת קישור לדואר האלקטרוני שלו]

ybo4

New member
מקפיצה בתוספת המלצה

אני יודעת שכולנו עסוקים...
אבל ממליצה למרות זאת: השמחה בהשתתפות במבצע הנהדר הזה שווה כל מאמץ.
מזה מספר שנים שאינני מוכנה לוותר על הבישול במשך שלוש פעמים בשנה לפרויקט כרובית - ראש השנה, פסח ושבועות.
גם השנה אכין חמישה עופות, חמישה קילו אורז עם תוספות.
כנראה שבזה תסתיים התרומה שלי לחג הזה.
הכל כמובן בתיבול שלדעתי הכי טעים שאני יכולה. האורז עם תוספת של אגוזים, בצל ופירות יבשים (כי אצלי זה נחשב חגיגי).
את כל מה שאכין אסדר יפה בקופסאות חד פעמיות של ליטר.
אתמול גייסתי כנראה את הבן שיגיע במיוחד יום קודם מבאר שבע, כדי להסיע את הכבודה לשבט הצופים בחולון.
ממליצה בחום.

למעלה