למגישי התוכנית - "אוהדים" ובכלל -

למגישי התוכנית - "אוהדים" ובכלל -

למאיה,איציק (ובתקוה גם לראשי בית"ר),שלום! שמי אלי,אני מאזור המרכז,ואוהד בית"ר למעלה משני עשורים וחצי. ראשית,חן חן על התוכנית הנפלאה שלכם. לעניין - ברשותי מנוי ליציע המערבי. במוצ"ש האחרון - הגם שברשותי מנוי,לא הצלחתי להיכנס ליציע. רכשתי מנוי ב900 ש"ח,דבר שכנראה לא מבטיח לי כניסה למשחק.. בושה וחרפה. עם כל הדוחק,הבלאגן,האלימות,הצפיפות והאנדרלמוסיה ששררה בכניסה לאיצטדיון,למעלה מארבעים וחמש דקות לא הצלחתי להיכנס לאיצטדיון. השוטרים "ברוב טובם",אמרו לי שהם לא מכניסים יותר צופים ליציעים בסופו של דבר,ואני נאלצתי לחפש את מזלי ביציעים אחרים. במזרחי,מיותר לציין שאי אפשר היה להיכנס. באין ברירה,הלכתי לצפוני ושם,אודות לטוב ליבו של השומר בכניסה הוא "הואיל בטובו" להכניס אותו עם הצגת מנוי של היציע המערבי. שילמתי ממיטב כספי ליציע המערבי ובסופו של דבר נכנסתי בדקה התשעים וחמש.. ליציע הצפוני. מיותר לציין שאת 10 הדקות הראשונות של המשחק לא זכיתי לראות. שמישהו לעזאזל,ייתן על כך את הדעת - מקדישים לקבוצות אורחות שבקושי מאות לכאן מאות בודדות של אוהדים יציע של 8,000 מקומות ולאוהדי בית"ר שהם המרכיב הכמעטו היחיד של באי האיצטדיון,מקדישים שני יציעים שסבסה"כ,כוללים 7 כניסות למגרש. (מתוכם כניסה אחת ליציע העלק אח"מים..) כשיש עליהום על עיתונאי,העיתונאים(ובצדק מבחינתם) משגעים ת'המדינה בכותרות מפוצצות.אבל כשיש סכנה ממשית ומוחשית לחיי אדם בכניסות ליציעי טדי,אף אחד ואחת לא נותנים על כך את הדעת. אז כנראה שחיי אוהד כאן הם הפקר,ואין להתפלא לאחמ"כ,שיש אוהדים הדיוטים שמאבדים את קור הרוח והרסן ומתנהגים בגסות ואלימות. מי שמבקש יחס,שידאג להעניק יחס לאחרים!! אני מגנה את האוהד שהיכה את העיתונאי ומקווה שיחבא על עונשו. באותה מידה אני מגנה את הנהלת בית"ר על כל ראשיה,את כל העיתונאים על כל גווניהם ואת ההתאחדות לכדורגל שלא דואגת לאוהדים בכניסה למגרשים באופן כללי ולאוהדי בית"ר הן במשחקי החוץ כמו גם במשחקי הבית,בפרט. (איפה היו העיתונאים,כאשר שבוע שעבר בבלומפילד התנהגו בביזיון,בגסות ובאלימות לאוהדי בית,ר שכל שביקשו הוא להיכנס ליציע? מותר האדם מן הבהמה? מסתבר שמותר העיתונאי מן האוהד..) אני אוהד בית"ר ובית"ר יקרה לי. האהדה שלי לבית"ר,מנטרלת ממני את האפשרות הלגיטימית והמתבקשת לתבוע את בית"ר,על הרשלנות הגורפת שלה בהתנהלות אל מול בית"ר. מעתה והלאה,יעשו טוב ראשי בית"ר,אם ישאירו את היציע הצפוני לאוהדיה הקבוצה הנאמנים,ולקומץ(וזה באמת קומץ)שמגיע בדמות אוהדי הרקבוצות האורחות,יתנו יציע צדדי ותו לא(יציע כזה,יכול להיות בצידי המזרחי/המערבי,או באחת מפינות היציע הצפוני). במוצ"ש האחרון,רציתי לבא עם אחייניי/אחייניותיי. תודה לאל שלא עשיתי זאת בסופו של דבר. צפיתי את הבלאגן שישרור בכניסות לטדי. (ככה זה.. ההכרות שלי עם המועדון לא "הכזיבה" גם הפעם). ואני שואל - האם אי אפשר אחרת? לפני כחודש,הייתי באנגליה במשחק של טוטנאהם ב"וייט ארט ליין". כארבעים אלף צופים נכנסו במרוצת חצי שעה ללא כל דוחק ואלימות. מיותר לציין כל השערים היו פתוחים,כאשר,לאוהדי הקבוצה האורחת הקצו יציע צדדי בלבד,ובטח שלא את היציע הכי גדול באיצטדיון.. אז נכון,עקב המצב הבטחוני,יש לנקוט בהליכי בדיקות ביטחון כאלו ואחרים. אבל,דומה שהשוטרים שמתעסקים עם בדיקות ביטחון בכניסות "שכחו" שיש גם צורך להכניס את את האנשים ליציעים.. בשורה התחתונה - לאחר שנכנסתי ליציע הצפוני,בעודי מתגבר על האזבה מפספוס השער של בית"ר ואי ישיבתי ביציע המערבי,ראיתי ממרומי ישיבתי ביציע הצפוני,כי - המשטרה,שהכניסה כמות אסורה(מעל הקיבולת)ליציעי המזרחי והמערבי,עקב העומס הבלתי אנושי,העבירה אלפים מהם ליציע הצפוני. במקם להכניס אותם במתבקש דרך היציע הצפוני מלכתחילה,העבירו אותם שבעה מדורי גהיחנום בכניסות ובמעברים ומשם העבירו אותם ליציע הצפוני.. לא רק שסיכנו חיי אדם,אלפי אוהדי בית"ר,ישבו עם כמה מאות אוהדי אשדוד,דבר שעלול היה להתלקח לידי אלימות בין שני המחנות,וזה כלל לא היה רחוק. אני פונה בזאת,באמצעות רדיו ירושלים והאתר שלה,לראשי בית"ר וקורא להם - תתעשתו!! הגיכע הזמן שנורמות מקצועיות ודפוסי ניהול יגיעו גם אליכם. הגיע הזמן שתבינו שחיי אדם אינם הפקר. מעבר למשחק עצמו ומעבר לגול ומעבר לנמני שמנימני,יש בני אדם שאמורים לבא לראות את המשחק הזה,ואם אתם רוצים לראות את טדי מלא - תדאגו לאוהדים שלכם. אם לא תתעשתו ואם לא תבינו את הצורך המיידי בשינוי דפוסי החשיבה שלכם למען הבטחת שלום אוהדי הקבוצה בכניסות לאיצטדיון,הרי שביום שחיי אדם יקופחו חלילה,הראשון לשאת באחריות הזו תהיו אתם. ואז,שום גול של נמני לא יעזור. לא לדם שחייו קופחו ובטח שלא לכם,הנהלת בית"ר ומשטרת ישראל. אלי,אוהד בית"ר. מאושר מהניצחון,מאוכזב מהנהלת בית"ר.

radio101fm

New member
וואוו....

קודם כל , כל הכבוד על ההשקעה. דבר שני כפי שאמרנו בשידור נשתדל להתייחס בתוכנית מיוחדת לפחות לחלק מנושאים שהועלו כאן בעניין הכניסה לאיצטדיון טדי

מתנצל מראש על טעויות כתיב מסויימות.

עקב הקלדה מהירה,בכדי שהודעתי זו תיכנס לתוכנת המשודרת בשעה זו, יצאו לי מס' שגיאות כתיב לא הכרחיות..

למעלה